Mesajul postat de Orianda Donca după ce soțul său a fost eliberat: ”După 15 ani de relație” Cât de mult s-a schimbat Călin Donca în cele trei luni de arest

Autor: Diana Bostan

Călin Donca și Orianda Donca

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca a fost plasat în arest la domiciliu, spre bucuria soției și a copiilor săi. Afaceristul a fost așteptat de Orianda la ieșirea din arest.

Călin Donca, afaceristul care fusese arestat preventiv în luna septembrie, a primit vești bune de la judecători. Acestuia i s-a permis să petreacă sărbătorile de iarnă în sânul familiei, fiind plasat în regim de arest la domiciliu. Revederea cu soția sa a fost marcată de emoție și bucurie.

Orianda Donca a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram

Călin Donca a fost așteptat de către soția sa după ce a fost eliberat din arest.

Aceasta a alergat spre el, l-a luat strâns în brațe, și s-au bucurat de dulcea revedere. Videoclipul emoționant a fost postat pe conturile de Instagram ale celor doi soți, iar Orianda Donca a transmis un mesaj plin de emoție.

”Viața ne aduce în cale situații prin care ne forțează să creștem poate mai mult decât am planificat conștient. Cu cât vei vrea sa faci mai multe lucruri, mai mari în viață, cu atât te vei confrunta cu situații tot mai dificile și provocatoare”,

a fost mesajul transmis de Orianda Donca pe contul său de Instagram.

Citește și: Milionarul Călin Donca va fi eliberat din închisoare! Va petrece Crăciunul alături de familie

În toată această perioadă, Orianda a fost în totalitate alături de soțul său și a încercat, de la distanță, să-l sprijine și să-i îmbunătățească imaginea. Soția milionarului s-a îngrijit singură de cei cinci copii în toată această perioadă grea, Călin Donca având încredere totală în ea.

Orianda este sigură că toate aceste încercări și piedici îi vor face mai puternici ca niciodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu te speria când o provocare bate la ușa ta.

Fiecare experiență din viața noastră, plăcută sau neplăcută, te va duce acolo unde vei avea nevoie să ajungi. După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi. Cu toate acestea emoția reîntâlnirii a fost la înălțimea timpului așteptat”, a mai scris soția lui Călin Donca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orianda Donca (@doncaorianda)

Cum arată Călin Donca după trei luni de arest

Călin Donca a făcut mai multe declarații la ieșirea din arest și a recunoscut faptul că aceste trei luni au părut interminabile. Afaceristul a fost surprins cu părul crescut și cu barbă, dar fericit pentru faptul că-și poate revedea familia după trei luni de zile.

Deși și-a dedicat toată tinerețea construirii unui imperiu, milionarul de la poalele Brașovului a realizat ceea ce contează cu adevărat. Acesta a mărturisit faptul că oamenii, printre care și el, aleargă după bogății, însă nimic cu se compară cu liniștea și iubirea pe care familia ți-o poate oferi.

Citește și: Primele imagini cu afaceristul Călin Donca în libertate. Cum a reacționat milionarul în momentul în care și-a revăzut soția: ”Căutăm bucurii în lucruri tot mai scumpe”

”Astea-s lucrurile care contează. Din păcate, în toată alergătura noastră, fugind după averi, după lucruri fizice, căutăm bucurii în lucruri tot mai scumpe când, de fapt, adevărata bucurie este la noi acasă și nu aflăm decât atunci când ni se ia…”, a mai spus Călin Donca.

Magistrații din Brașov au decis ca afaceristul să fie plasat în arest la domiciliu, însă este cercetat în continuare pentru dosarul în care este acuzat de comiterea a diverse infracțiuni, precum: delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune, constituirea unui grup infracțional și manipularea pieței de capital. Călin Donca are voie să părăsească domiciliul doar în cazul în care este chemat de către organele judiciare.