Călin Donca, mesaj emoționant pentru fata lui, după ce a ieșit din închisoare: „Iubita mea fiică...”

Autor: Diana Ghita

Călin Donca și fetița lui, Arisa

Sursa: Instagram Călin Donca

Afaceristul Călin Donca a fost arestat încă din luna septembrie, iar acum a fost pus sub arest la domiciliu.

Faimosul antreprenor român, Călin Donca, a stat departe de familia sa timp de 3 luni, întrucât a fost arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni, precum: delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune, manipularea pieței de capital și constituirea unui grup infracțional.

Cum a decurs reuniunea familiei Donca

Atât afaceristul, cât și familia sa au trecut printr-un moment de-a dreptul emoționant în ziua în care s-au revăzut, după atâtea luni în care au fost despărțiți unii de ceilalți.

Deși a fost plasat în arest la domiciliu, Călin Donca nu este reținut în propria casă, ci într-un apartament separat. Totuși, acest lucru nu i-au împiedicat pe soție și pe cei 5 copii să vină la el.

După ce i-au sărit în brațe, micuții au remarcat că tatăl lor este total schimbat, barba și părul crescându-i vizibil. Acest lucru i-a determinat pe copii să facă o mică glumă.

„Tu nu ești tati!”, a spus una dintre fiicele lui, în clipul de Instagram care surprinde întreg momentul reuniunii de familie.

După revedere, micuții nu au plecat acasă, ci atât ei, cât și Orianda Donca și-au petrecut noaptea alături de Călin, întrucât tuturor le-a fost dor să doarmă împreună cu el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Călin Donca a fost eliberat! Momentul plin de emoție în care milionarul și-a reîntâlnit copiii! Micuților nu le-a venit să creadă: „Tu nu ești tati!”

Călin Donca i-a transmis un mesaj emoționant fetei sale

De asemenea, deși stau în locuri diferite, aceștia nu uită că sunt o familie, petrecând cât mai mult timp împreună, mai ales evenimentele cu adevărat speciale din viețile lor.

Unul dintre acestea este reprezentat de ziua de naștere a uneia dintre fetele milionarului, Arisa, care, pe 19 decembrie a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani.

Aceasta și-a serbat aniversarea alături de frați și de ambii ei părinți, iar tatăl ei s-a arătat foarte entuziasmat de faptul că este lângă fetița lui în această zi importantă din viața ei.

Astfel, dorind să arate cât de special a fost acest moment pentru el, Călin Donca s-a pozat alături de Arisa, postând, ulterior, fotografia pe Instagram, unde a scris un mesaj foarte emoționant, dedicat

micuței.

„10 ani de viață pentru iubita mea fiica Arisa, pe care ii sărbătorim cu mare bucurie împreună. Frumoasa Arisa vă mulțumește la toți pentru urări si gânduri bune”, a scris tatăl ei în descrierea pozei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Calin Donca (@calindonca)

Citește și: Mesajul postat de Orianda Donca după ce soțul său a fost eliberat: ”După 15 ani de relație” Cât de mult s-a schimbat Călin Donca în cele trei luni de arest