”Am ajuns la mama” Oana Roman a mers în vizită la mama ei. Ce se întâmplă cu Mioara Roman în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 dec 2023, 11:59

Oana Roman alături de Mioara Roman

Sursa: Facebook

Vești bune despre Mioara Roman. Mama Oanei Roman se află într-un centru de bătrâni, acolo unde este exrem de bine îngrijită. Ce a spus vedeta despre starea de sănătate a mamei sale?

Oana Roman și-a vizitat mama, iar veștile sunt unele îmbucurătoare. După ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, Mioara Roman pare că se simte mult mai bine.

Oana Roman a mers în vizită la mama ei

Vedeta și mama ei au o relație specială. În toată această perioadă, Oana Roman a fost cea care a avut grijă ca mamei sale să nu-i lipsească nimic.

Mioara Roman se află într-un centru de bătrâni, acolo unde beneficiază de îngrijiri medicale și de asistență de specialitate.

Oana Roman își vizitează mama destul de des, lucru care s-a întâmplat și-n urmă cu o zi. Vedeta a mers la centru și a petrecut mai mult timp cu cea care i-a dat viață. Aceasta a postat un video în care își ține mama de mână, iar revederea a fost una emoționantă.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Oana Roman după ce s-a întors din Laponia: ”Poate se întâmplă o minune” Vedeta face apel la urmăritorii săi

Vedeta a dezvăluit faptul că a reușit să vorbească mai mult cu mama ei și că aceasta este extrem de bine îngrijită. Oana Roman a mai mărturisit faptul că Mioara Roman se află într-o formă bună, asta în ciuda problemelor de sănătate pe care le are.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am ajuns la mama. Azi chiar am reușit să vorbesc mai mult cu ea.

Este incredibil cât de bine este îngrijită și cât este de bine și în formă având în vedere câte probleme de sănătate are”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Oana Roman s-a întors recent din vacanță

Oana Roman i-a îndeplinit fiicei sale una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Vedeta și-a dus fiica în vacanță, în Laponia. Deși aventura a fost una de neuitat, Oana Roman s-a confruntat cu unele probleme la întoarcerea în țară.

Vedeta a solicitat sprijinul comunității online, explicând că fiica ei și-a pierdut telefonul aseară în aeroport. Oana Roman a menționat că fiica sa era supărată, iar din cauza acestui sentiment, nu și-a dat seama exact unde a pus telefonul, realizând ulterior că acesta este pierdut. Oana a cerut ajutorul celor care o urmăresc pentru a recupera telefonul dispărut.

Citește și: Câți bani a scos din buzunar Oana Roman pentru a-și duce fiica în Laponia! Vedeta a plătit totul singură: „Nu este ușor”

Oana Roman a dezvăluit și motivul pentru care fiica ei era atât de supărată. Vedeta a mărturisit că fiica ei se aștepta ca tatăl ei să vină după ea la aeroport, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune. Isa și-a pierdut aseară telefonul în aeroport. Era foarte supărată și cărând bagajele singure, s-a pierdut pe undeva pe la terminalul sosiri...pe scări spre nivelul de joi sau sus. Nu știu exact. Eu tot sun și nu răspunde, deci încă are baterie. Poate îl găsește sau l-a găsit cineva. Un telefon Samsung S21 plus cu husa transparentă. Pentru Isa ar fi important să-l găsească, deoarece contează pozele și filmările pe care le are el...Ar fi minune să îl recuperăm. Mulțumesc”, a dezvăluit Oana Roman, pe Instagram.