Bombă în showbiz-ul românesc. Daniela Crudu, însărcinată pentru a doua oară. Bruneta a dezvăluit deja sexul bebelușului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 dec 2023, 12:59

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară

Sursa: Instagram- Daniela Crudu Official

Daniela Crudu va deveni mămică pentru a doua oară. Frumoasa brunetă și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care s-a afișat cu burtica de gravidă.

Fosta asistentă TV Daniela Crudu a aruncat bomba sfârșitului de an în showbiz-ul românesc. Bruneta s-a fotografiat cu burtica de gravidă, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Vedeta a dezvăluit deja sexul bebelușului.

Daniela Crudu va deveni mămică pentru a doua oară

Fosta asistentă TV a devenit mămica unei fetițe în luna mai a acestui an. La șapte luni de la fericitul eveniment, vedeta a dezvăluit faptul că așteaptă cel de-al doilea copil.

Sarcina ar fi una destul de avansată dacă ne-am lua după mărimea burticii vedetei și după faptul că a aflat deja sexul bebelușului.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu la botezul fetiței Danielei Crudu. Blonda a atras toate privirile

Fanii Danielei Crudu au crezut inițial că ar fi vorba de un videoclip din perioada în care aceasta era însărcinată cu primul copil.

Însă la câteva ore, bruneta a pus punct speculațiilor și a anunțat faptul că așteaptă cel de-al doilea copil. Daniela Crudu a postat un video în care se mângâie pe burtică, iar postarea a fost însoțită de mesajul ”My boy”, semn că vedeta așteaptă un băiețel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”. , a declarat un apropiat de-al Danielei Crudu pentru Fanatik.ro. Vedeta ar fi în culmea fericirii, în special pentru faptul că micuța Daiana va avea un frățior.

Vedeta a organizat o petrecere de botez spectaculoasă pentru fetița ei

Micuța Daiana a fost răsfățată încă din momentul în care a venit pe lume, iar mama Cruduța are grijă să-i facă toate poftele și să o îmbrace ca pe o păpușică.

Nici petrecerea de botez nu a fost mai prejos, iar la eveniment au luat parte 140 de persoane, locația fiind una de poveste, iar bucatele printre cele mai alese.

Citește și: Așa arată iubitul Danielei Crudu! Bruneta și-a botezat fetița, iar mai multe imagini cu tatăl micuței Daiana au apărut în mediul online

„Ne pregătim de botez în august.

O să fie 140 de invitați, sunt rude, prieteni foarte mulți. Doar manele o să fie. Ne cunoaștem prietenii foarte bine și știm că ascultă genul ăsta de muzică și noi asta am vrut. Nu o să se cânte acum numai manele, va fi și muzică populară. O să vină Valentino, George Talent și Luis Gabriel. O să iasă foarte frumos! Nu am făcut rochia, vreau una scurtă. Va fi pe lac și în aer liber.
Mi-am dorit așa, că e cald”
, spunea Daniela Crudu înainte de marele eveniment.

Deși nu se postează alături de iubitul său, acesta s-ar numi Daniel și a fost surprins în mai multe videoclipuri postate de cei invitați la marele eveniment.