Mesajul Laurei Cosoi pentru mama ei, dincolo de moarte! A emoționat pe toată lumea: „Crinii primiți de la mama…”

Autor: Diana Ghita

Ce mesaj are Laura Cosoi pentru mama ei

Sursa: Instagram Laura Cosoi; Facebook Laura Cosoi

Marți, pe data de 19 decembrie, mama vedetei Laura Cosoi, Ligia Cosoi, s-a stins din viață, ceea ce a șocat pe toată lumea.

Cauza morții Ligiei Cosoi este, încă, incertă, întrucât fiica ei, Laura Cosoi, nu a vrut să dezvăluie detalii despre circumstanțele în care a decedat mama ei.

Ce mesaj i-a transmis Laura Cosoi mamei sale, după moarte

Anunțul morții Ligiei Cosoi a fost făcut chiar de către fata ei, pe rețelele de socializare. Acest eveniment tragic i-a îndurerat pe toți cei care au cunoscut-o, mai ales pe Laura Cosoi, care este extrem de afectată de pierderea celei care i-a dat viață.

La scurt timp după decesul mamei, actrița a postat pe pagina ei personală de Instagram ultima amintire care i-a rămas de la Ligia, un frumos buchet de crini. 

Aceasta îi dăruise florile fiicei sale chiar cu câteva zile înainte de a se stinge din viață, mai exact duminică, pe 17 decembrie.

Neputând să-și scoată imaginea mamei din cap, Laura se uită mereu la crinii primiți de la femeia care i-a dat viață, ajungând să posteze chiar și pe InstaStory povestea tristă a respectivelor flori.

„Crinii primiți de la mama duminică. Te iubesc atât de mult”,  a scris vedeta lângă poza cu frumoșii crini albi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Când va fi înmormântată mama Laurei Cosoi! Ligia Delia Cosoi s-a stins din viață în urma luptei cu o boală nemiloasă

Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Ligia Cosoi

O altă persoană profund îndurerată de plecarea Ligiei Cosoi este celebra Iulia Vântur, care i-a transmis un mesaj foarte emoționant de rămas-bun. În rândurile adresate femeii, actrița i-a mulțumit pentru tot ceea ce a făcut pentru ea pe tot parcursul vieții și, în același timp, și-a exprimat regretul vizavi de moartea ei fulgerătoare.

„Doamna Ligia, îți mulțumesc cu tot sufletul meu. Măcar am avut șansa să ți-o spun înainte să pleci dintre noi. Ai fost un înger printre noi, ai călăuzit multe destine, cu tandrețe și bunătate. Acum ai luat calea luminii și a nemuririi. Vei trăi mereu în sufletele noastre. Fie-ți sufletul în pace. Cu dragoste, a ta elevă... Iulia”,  a fost mesajul Iuliei Vântur, transmis pe InstaStory.

Deși Laura Cosoi nu a explicat din ce cauză a murit mama ei, se presupune că decesul ar fi survenit după ce o boală gravă a revenit în organismul ei. Ar fi vorba despre cancerul de col uterin care, după ce s-a luptat cu el în anul 2021, ar fi recidivat în perioada recentă, manifestându-se foarte agresiv.

„Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram.

E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă”,  a declarat cântăreața Dya, pentru spynews.ro.

Citește și: Mama Laurei Cosoi a murit! Ligia Delia Cosoi învinsese cancerul în 2021: „Mami, te iubim dincolo de viața asta”