„Îmi doresc să ne fie bine” Cum își petrece Valentina Pelinel Crăciunul. Soția lui Cristi Borcea e pregătită să îl întâmpine pe Moș Crăciun

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 dec 2023, 15:53

Cum își petrece Valentina Pelinel Crăciunul. Soția lui Cristi Borcea e pregătită să îl întâmpine pe Moș Crăciun

Sursa: Valentina Pelinel FB

Valentina Pelinel a povestit cum își desfășoară activitățile în această perioadă aglomerată și cum așteaptă Crăciunul, alături de familia ei.

Soția lui Cristi Borcea este mama a trei copii minunați. Valentina Pelinel și familia sunt mereu în atenția presei, însă fostul model încearcă să păstreze intimitatea cât mai mult.

Cum își petrece Valentina Pelinel Crăciunul?

Valentina Pelinel a dezvăluit cum se desfășoară sărbătorile în familia Borcea. Chiar dacă vedeta are o dorință specială de Crăciun, fericirea copiilor este prioritară. Așadar, în familia lor, surprizele au un farmec aparte, iar Cristi Borcea și Valentina Pelinel  apreciază tradițiile și cadourile care au semnificație.

Citește și: Cât de rău i-a afectat fotbalul viața lui Cristi Borcea: „Am făcut pușcărie, am făcut operație pe cord la 41 de ani, am două divorțuri, toate datorită fotbalului”. Dezvăluiri în premieră la „Fiță cu Adiță”

„Cred că cei mai dornici sunt copiii să primească multe cadouri și aia e și bucuria noastră să îi vedem cum primesc multe cadouri.

Milan nu mai crede deja în Moș Crăciun, că a aflat de la școală, așa că asta e, știe că noi suntem. Evident că ne facem și noi ăștia mai mari între noi cadouri, dar cel mai mult ne bucurăm să le facem lor. În rest, îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși.

Asta ne dorim toți orice ar fi, nu se mai pune.

Eu și soțul meu ne mai spunem ce ne dorim, dar nu de Crăciun. Hai să mai existe și surprize. E normal în general sau cu alte ocazii, dar de Crăciun sau de ziua ta, e frumos să ai o surpriză, ca să vezi că s-a gândit la tine și să fie cu semnificație”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, dragoste cu năbădăi

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o poveste de iubire cel puțin interesantă. Inițial, cei doi au fost prieteni, dar apoi au fost cuprinși de o flacără a iubirii care pare de neatins.

Valentina Pelinei este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, cei doi având deja o căsnicie de peste 5 ani. 

Citește și: Care a fost unul dintre cele mai grele momente din cariera de model a Valentinei Pelinel: ”Mi-a fost greu, mă simțeam în inferioritate” Soția lui Cristi Borcea face dezvăluiri inedite

„Noi am fost prieteni la început, vorbeam mult, și, astăzi, în familia noastră comunicăm și facem lucrurile împreună. De aceea, totul este atât de bine.  S-a

întâmplat în timp să ne apropiem, deși noi am simțit ceva de la început.

Știi cum e, sufletul pereche îl simți și, indiferent de obstacole, tot acolo ajungi. Sufletul pereche e pentru tine. Ne-am zis amândoi „te iubesc” printr-un mesaj. Contează să fii asumat, la noi, nu a fost flirt, noi ne-am asumat, ne-am iubit, suntem o familie. Și asta am simțit, indiferent cât am fi luat în considerare prejudecățile. Ne-am dat seama că nu putem să trăim unul fără celălalt și că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat Valentina la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu.