Dan Negru, interviu emoționant alături de Florin Piersic. Cine este fetița înfiată de marele actor: ”Mă urmărea chipul ei”

Autor: Diana Bostan

Florin Piersic

Sursa: Captură YouTube

Dan Negru, amintiri emoționante cu Florin Piersic. Prezentatorul TV a postat un interviu acordat de Florin Piersic, cu ani în urmă, interviu în care vorbește despre o fetiță căreia i-a schimbat destinul.

Povestea lui Florin Piersic de Crăciun. Dan Negru a vrut să le amintească românilor că în această perioadă trebuie să fim mai buni, iar exemplul perfect îl reprezintă marele actor Florin Piersic. Puțini știu faptul că cu mulți ani în urmă, actorul a înfiat o fetiță, o copilă căreia i-a redat bucuria și speranța.

Actorul Florin Piersic a înfiat o fetiță

În urmă cu un an, Dan Negru a realizat un interviu de colecție alături de Florin Piersic și de Părintele Necula. Cei trei au purtat un dialog despre credință, copilărie, filme, povești spuse și nespuse. Fiind în perioada Crăciunului, realizatorul TV a postat, pe contul său de Instagram, un fragment din interviu, fragment în care Florin Piersic vorbește despre o fetiță căreia i-a schimbat destinul.

Potrivit marelui actor, în timpul unor filmări o copilă de o frumusețe răpitoare nu-l scăpa din ochi.

Acesta a intrat în dialog cu ea și a aflat faptul că aceasta nu are părinți și că stă la o mătușă. Actorul a mers în vizită la mătușa ei și era hotărât să o înfieze, însă cum nu se putea ocupa de un copil din cauza programului încărcat, a decis să o sprijine financiar și ca toți banii câștigați din teatru să ajungă la ea.

Citește și: Câți bani „de buzunar” primesc copiii lui Dan Negru pe lună? Prezentatorul TV i-a învățat pe aceștia o lecție extrem de importantă despre bani

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? Maria. Zic: Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine? Pentru că vă iubesc! De

ce? Nu știu, dar vă iubesc mult.(...) I-am spus: unde locuiești, ce fac părinții tăi? Nu mai am părinți. Cum? Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata. Și tu unde stai? Stau la o mătușă.(...) Și ne-am dus la ea.
Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: vreau să o înfiez. Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a relatat Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru.

Florin Piersic a mărturisit faptul că Maria s-a căsătorit cu un bărbat excepțional și că au împreună două fetițe. Actorul a vrut să păstreze această poveste pentru el, pentru a nu se considera a fi o laudă.

Dan Negru, impresionat de gestul făcut de marele actor

Impresionat de gestul actorului, Dan Negru a vrut să le reamintească urmăritorilor săi cât de important este să faci o faptă bună la momentul potrivit. Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la Kanal D este de părere că un bine se face în liniște, fiind un alt motiv pentru care îl apreciază pe marele actor.

Citește și: Mesajul postat de Dan Negru cu ocazia zilei de naștere a marelui actor Florin Piersic: „Avem multe povești împreună”

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

”Las aici povestea lui Florin de Crăciun. A ținut-o ascunsă zeci de ani pentru că binele se face în liniște… Cu mulți ani în urmă a înfiat o fetiță! Florin e unul din oamenii de la care am învățat ca nu rămâne nimic după noi decât bunătatea! Fii bun! Doar asta rămâne”, a scris Dan Negru, în postarea făcută pe contul său de Instagram.

În vârstă de 87 de ani, Florin Piersic este un cunoscut actor român de teatru și film, născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca. Este considerat una dintre cele mai mari și îndrăgite personalități ale cinematografiei românești. Florin Piersic a avut o carieră prolifică care a cuprins numeroase roluri în teatru, film și televiziune.