Dan Negru, postare virală în mediul online: “Hristos s-a născut” Ce reprezintă cu adevărat Crăciunul pentru îndrăgitul prezentator TV

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 24 dec 2023, 15:41

Ce înseamnă Crăciunul pentru Dan Negru

Sursa: Instagram - Negru Dan

Dan Negru și-a obișnuit fanii cu postările sale dese din mediul online. De această dată, realizatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” a vrut să atragă atenția asupra Crăciunului și ce presupune această sărbătoare cu adevărat.

Vedeta Kanal D a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Dan Negru le-a amintit urmăritorilor săi ce înseamnă cu adevărat Crăciunul, o sărbătoare ce s-a transformat în ceva comercial și superficial în zilele noastre.

Ce înseamnă Crăciunul pentru Dan Negru

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la Kanal D a fost cuprins de magia și nostalgia Crăciunului. Dacă pentru unii Crăciunul este prilejul perfect pentru excese alimentare și pentru petreceri, Dan Negru le amintește faptul că această sărbătoare este despre cu totul altceva, este despre Nașterea lui Iisus Hristos.

“Crăciunul fără Iisus nu e sărbătoare,ci petrecere” credea Rafail Noica. Nașterea și Xmas sunt diferite. Crăciunul nu e despre un moș ci despre un copil”, a scris Dan Negru, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Dan Negru, interviu emoționant alături de Florin Piersic. Cine este fetița înfiată de marele actor: ”Mă urmărea chipul ei”

Dan Negru și-a amintit cu nostalgie de vorbele bunicii sale și cum l-a învățat să salute cu ”Hristos s-a născut în această perioadă. Prezentatorul TV susține că această Naștere a schimbat lumea cu adevărat.

”Bunica mă învață să salut în perioada asta cu “Hristos s-a născut”. Nașterea LUI a schimbat lumea! Bebelușul născut acum e cel care mai târziu "va să vie cu slavă sa judece viii și morții, a Cărui împărăție nu va avea sfârșit...",

a mai scris acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Postarea a fost însoțită și de două fotografii, în oglindă, pentru a face o comparație între adevărata însemnătate a Crăciunului și ce înseamnă această sărbătoare în zilele noastre.

Dan Negru a postat o fotografie din Biserica Nașterii Domnului și o fotografie cu el într-un mall.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru, impresionat de gestul făcut de Florin Piersic

În cadrul unui interviu realizat alături de Florin Piersic, marele actor i-a dezvăluit lui Dan Negru faptul că a înfiat o fetiță cu mulți ani în urmă.

Impresionat de gestul actorului, Dan Negru a vrut să le reamintească urmăritorilor săi cât de important este să faci o faptă bună la momentul potrivit. Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la Kanal D este de părere că un bine se face în liniște, fiind un alt motiv pentru care îl apreciază pe marele actor.

”Las aici povestea lui Florin de Crăciun. A ținut-o ascunsă zeci de ani pentru că binele se face în liniște… Cu mulți ani în urmă a înfiat o fetiță! Florin e unul din oamenii de la care am învățat ca nu rămâne nimic după noi decât bunătatea! Fii bun! Doar asta rămâne”, a scris Dan Negru, în postarea făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: „Copiii mei sunt dresați cu frica de sistem” Mesajul dur transmis de Dan Negru pe o rețea de socializare. Prezentatorul TV este dezamăgit de generația sa

În vârstă de 87 de ani, Florin Piersic este un cunoscut actor român de teatru și film, născut pe 27 ianuarie 1936 la Cluj-Napoca. Este considerat una dintre cele mai mari și îndrăgite personalități ale cinematografiei românești. Florin Piersic a avut o carieră prolifică care a cuprins numeroase roluri în teatru, film și televiziune.