Dan Negru, urare inedită de Crăciun. Ce semnificație are această sărbătoare pentru prezentator: ”Spuneți-le copiilor asta”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 dec 2023, 13:12

Dan Negru, mesaj de Crăciun

Sursa: Instagram- Negru Dan

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, vine cu o urare inedită de Crăciun. Ce semnifică această sărbătoare în viziunea vedetei Kanal D.

Vedeta Kanal D este adeptul Crăciunului clasic, acel Crăciun prin care se celebrează nașterea lui Iisus Hristos. Într-o lume în care se pune preț pe aparențe, Crăciunul a devenit o sărbătoare a consumerismului, însă Dan Negru le-a împărtășit fanilor săi care este adevărata semnificație a acestei sărbători.

Dan Negru a postat un mesaj emoționant în prima zi de Crăciun

Dan Negru a adus în prim-plan o perspectivă intrigantă asupra sărbătorii de azi, remarcând că evenimentul sărbătorit în această perioadă marchează o diviziune distinctă în timp.

Prin prisma acestei sărbători, anii se împart înainte și după nașterea pe care o celebrăm astăzi.

El subliniază faptul că ne aflăm în anul 2023 deoarece acum 2023 de ani s-a născut Iisus Hristos. Într-o manieră provocatoare, el îndeamnă să împărtășim această cunoaștere copiilor, subliniind că nu este vorba doar despre religie sau credință, ci despre o înțelegere esențială a istoriei și modului în care evenimente semnificative au influențat cursul timpului.

Astfel, el susține că această perspectivă ar trebui transmisă mai departe, nu doar ca un aspect legat de credințe, ci și ca o formă de cunoaștere fundamentală despre istorie și influența sa continuă asupra vieții noastre cotidiene.

Citește și: Dan Negru, interviu emoționant alături de Florin Piersic. Cine este fetița înfiată de marele actor: ”Mă urmărea chipul ei”

”Sărbătoarea de azi a împărțit timpul în două!De la nașterea pe care o sărbătorim azi se numără anii! Suntem în 2023 pentru că acum 2023 de ani s-a născut Iisus.

Spuneți-le copiilor asta! Nu e despre religie sau credință, e despre cunoaștere!”, a scris Dan Negru, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Ce înseamnă Crăciunul pentru Dan Negru

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor” de la Kanal D a fost cuprins de magia și nostalgia Crăciunului. Dacă pentru unii Crăciunul este prilejul perfect pentru excese alimentare și pentru petreceri, Dan Negru le amintește faptul că această sărbătoare este despre cu totul altceva, este despre Nașterea lui Iisus Hristos.

“Crăciunul fără Iisus nu e sărbătoare,ci petrecere” credea Rafail Noica. Nașterea și Xmas sunt diferite. Crăciunul nu e despre un moș ci despre un copil”, a scris Dan Negru, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Dan Negru, postare virală în mediul online: “Hristos s-a născut” Ce reprezintă cu adevărat Crăciunul pentru îndrăgitul prezentator TV

Dan Negru și-a amintit cu nostalgie de vorbele bunicii sale și cum l-a învățat să salute cu ”Hristos s-a născut”, în această perioadă. Prezentatorul TV susține că această Naștere a schimbat lumea cu adevărat.

”Bunica mă învață să salut în perioada asta cu “Hristos s-a născut”. Nașterea LUI a schimbat lumea! Bebelușul născut acum e cel care mai târziu "va să vie cu slavă sa judece viii și morții, a Cărui împărăție nu va avea sfârșit...", a mai scris acesta.