Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu: ”Dorm cu ea în fiecare noapte” Cum reacționează fosta concurentă în momentul în care iubitul ei greșește

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 dec 2023, 09:21

Laurențiu și Lorena de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură YouTube

Laurențiu și Lorena s-au cunoscut în ”Casa iubirii”, iar relația lor a continuat și după emisiune. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și fac dezvăluiri din viața de cuplu.

Lorena și Laurențiu de la ”Casa iubirii” au făcut dezvăluiri din viața de cuplu, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”. Cei doi au recunoscut că nu totul este doar lapte și miere și că uneori mai au loc și mici certuri.

Laurențiu și Lorena s-au mutat împreună

Deși nu mulți le-au dat șanse în afara emisiunii, Laurențiu și Lorena s-au mutat deja împreună și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi foști concurenți au venit în platoul emisiunii ”Culisele iubirii” pentru a vorbi de viața de cuplu, dar și despre certurile mici ce mai apar între ei. Laurențiu a mărturisit că nu mai poate dormi fără Lorena și că cel mai frumos moment al zilei este atunci când se trezesc împreună.

Citește și: Casa iubirii: Vlada are iubit acasă? Antoni își va face apariția cu un semn pe gât! „Cine e Maria?” Aflați cum va reacționa partenera lui și ce se va întâmpla cu relația lor, joi, 28 decembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

”Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați. Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru ”Culisele iubirii”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laurențiu și Lorena vor să petreacă sărbătorile împreună, însă nu știu încă unde. Lorena l-a dat de gol pe Laurențiu și a dezvăluit faptul că mama iubitului său i-a sunat pentru a le propune să petreacă sărbătorile în familie, la Târgu Mureș.

Cum reacționează Lorena atunci când iubitul său greșește

Laurențiu a mărturisit faptul că dacă lucrurile nu ies așa cum își dorește, se supără foarte tare, fiind o fire mai vulcanică.

Acest lucru nu este însă valabil și-n cazul iubitei sale, aceasta fiind mai calmă și rațională.

Fostul concurent susține că nu auzit-o niciodată să ridice tonul atunci când se enervează, însă are alte moduri prin care își arată supărarea. Laurențiu a mărturisit faptul că iubita lui gesticulează foarte mult, atitudine care nu este întotdeauna pe placul său.

Citește și: Casa iubirii- Cosmin, surpriză de proporții pentru Mihaela! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie! Iată cum a reacționat Julia! „Nici la inimă nu vă potriviți!”

”Nu am auzit-o niciodată să ridice tonul. Are așa o atitudine, gesticulează foarte mult. Am intrat într-o dimineață la baie și făcea așa cu degetele(gesticulează cu degetele). I-am și zis că mie nu-mi face așa, ce e cu atitudinea asta. Eu nu sunt nervos pe ea, eu sunt pe situație ”, a spus Laurențiu despre iubita sa.

Referitor la planurile de revelion, Laurențiu și Lorena vor petrece alături de prieteni, însă nu este exclus să se întâlnească și cu foști concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii”.