Ceylin, în pericol urias

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie” fanii îndrăgitei producții vor fi martorii unor noi aventuri dramatice prin care soții Kaya vor fi nevoiți să treacă.

Panica instaurată odată cu dispariția lui Mehmetcan continuă, tânărul fiind de negăsit. Ceylin este salvată la un pas de a fi prinsă de cel care se presupune că ar fi ucis-o pe Neva, iar acum anchetatorii au convingerea că l-ar fi răpit pe Mehmetcan.

Citește și: O crimă înfiorătoare îl dă peste cap pe Ilgaz. Vezi online live episodul 35 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Ceylin, în pericol uriaș

Ceylin continuă să ignore instrucțiunile oferite de colegiui săi de breaslă și investighează indiciile aflate pentru găsirea tânărului, alături de Pars.

Citește și: Viața lui Ceylin ia o întorsătură dramatică atunci când este răpită. Vezi online live episodul 38 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Perioada dramatică prin care trece Yekta continuă. Bărbatul, ajuns la capătul puterilor, fără bani sau casă, ajunge să-și jefuiască propria locuința în care conviețuia alături de Lacin.

Ajuns în fața justiției, Yekta trebuie să-și justifice faptele.

Indicii noi în legătură cu multipla crimă în care victima a fost și Neva, sora procurorului Pars, pun pe jar autoritățile. Pars este convins că, în foarte scurt timp, criminalul va fi găsit.

Ce indiciu uluitor, în legătură cu uciderea Nevei va descoperi Îlgaz și ce membru al familiei lui Ceylin este vizat acum de ucigaș, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.