Descoperire șocantă în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor! Ce au găsit pompierii la fața locului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 dec 2023, 18:15

Descoperire șocantă în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor! Ce au găsit pompierii la fața locului

Sursa: fermadacilor.ro/Facebook

După incendiul devastator de la Ferma Dacilor, pensiunea care a fost distrusă în ziua de după Crăciun, în județul Prahova, o descoperire șocantă a fost făcută de pompieri, chiar la locul tragediei.

Incendiul de la Ferma Dacilor a avut loc în a doua zi de Crăciun și a luat 7 vieți omenești. O persoană este încă neidentificată. 

Descoperirea șocantă făcută de pompieri, după tragedia de la Ferma Dacilor

Chiar și la câteva zile după tragedie, autoritățile rămân active în zona tragediei, care este încă izolată și supravegheată de către pompieri. Recent, în urma investigațiilor desfășurate după distrugerea completă a pensiunii, s-a făcut o descoperire șocantă.

Fragmentele osoase găsite în cenușa rămasă în urma evenimentului tragic au fost confirmate de către Antena 3.

Ulterior, aceste rămășițe au fost expediate la București pentru a fi supuse unei expertize genetice.

De asemenea, este important de menționat că una dintre victime încă nu a fost identificată, existând presupunerea că fragmentele osoase ar putea aparține acesteia. Cu toate acestea, se așteaptă rezultatele testelor ADN, care vor stabili cu certitudine dacă rămășițele sunt de natură umană sau nu.

Val de nereguli descoperite la pensiunea din Prahova

În momentul tragic al evenimentului, 26 de persoane se aflau în pensiunea din Prahova. Opt dintre acestea au avut parte de un sfârșit tragic, fiind complet carbonizate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amintim că proprietarul acestei locații este Cornel Dinicu, care, la rândul său, și-a pierdut fiul în vârstă de doar 11 ani în timpul catastrofei.

Citește și: UPDATE: Incendiu devastator la o cabană din Prahova: cinci persoane au decedat și alte trei sunt dispărute. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Pe lângă aceasta, după producerea tragediei, au ieșit la iveală mai multe nereguli.

Una dintre ele are legătură cu faptul că pensiunea funcționa fără a deține autorizație de securitate la incendiu.

De asemenea, ultimul control a avut loc în anul 2019, când au fost identificate ilegalități, iar în mod corespunzător, locația ar fi trebuit să fie închisă. Cu toate acestea, la acea vreme, patronii au primit doar un avertisment.

De la ce a pornit incendiul de la Ferma Dacilor?

O persoană apropiată familiei care gestionează pensiunea Ferma Dacilor, grav afectată de incendiu în dimineața aceasta, a rostit o declarație deosebit de tulburătoare.

Potrivit declarațiilor bărbatului, totul a început ca urmare a unui conflict izbucnit între doi soți. Acesta a fost una dintre primele persoane care au ajuns la locul incidentului, iar mai mulți martori au afirmat că individul în cauză ar fi agresat fizic soția și ar fi amenințat-o că-i va da foc.

„Eu, când am venit aici, am înțeles că un cetățean și-a bătut soția, a făcut un scandal monstru și probabil că cineva i-a zis să părăsească incinta...A umplut-o de sânge pe soție. Și el, de nervi, s-a apucat... s-a făcut că se duce, s-a liniștit și, între timp, în bucătărie undeva acolo, a pus foc. A plecat, ei dormeau că s-a întâmplat încoace, spre 5 dimineața. Toată lumea dormea”, ar fi spus unul dintre apropiații proprietarilor, potrivit  Antena3.ro.