„I-a tăiat urechea lui Jador” Cum a sărit vedeta să îl apere pe prietenul său, Bogdan Mocanu, într-un club de fițe din Capitală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 dec 2023, 21:37

„I-a tăiat urechea lui Jador” Cum a sărit vedeta să îl apere pe prietenul său, Bogdan Mocanu, într-un club de fițe din Capitală

Sursa: Insta Jador/Bogdan Mocanu

Yamato și Bogdan împărtășesc cu audiența experiențele lor pline de aventuri. Vom descoperi ce caracteristici caută fiecare dintre ei în femeia potrivită și care sunt evenimentele tumultuoase din rebeliunile lor personale.

Bogdan Mocanu și Yamato Zaharia sunt invitații speciali în această ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, în preajma Noului An.

Cei doi au vorbit despre cum arată femeia perfectă pentru ei, dar mai ales despre experiențele din cluburile de noapte și aventurile periculoase pe care le-au depășit împreună.

Bogdan Mocanu și Jador, peripeții într-un club de fițe din București

Primul luat la întrebări a fost Bogdan Mocanu, care a recunoscut că a avut parte de o bătaie în club, atunci când a fost însoțit de prietenul său, Jador.

Cei doi s-au luat la ceartă cu un grup de israelieni, iar consecințele au fost destul de usturătoare, însă bodyguard-ul a reușit în cele din urmă să liniștească apele.

Citește și: Yamato Zaharia a recunoscut! Cu cine a înșelat-o pe Ema Karter: „S-au adunat foarte multe certuri și am început s-o înșel”

„Mă sună Jador într-o seară să mergem în club. Povestim noi și ne gândim că nu ne-am bătut și noi o dată. Dar nu noi între noi, cu alții. Ziceam așa ca idee. Stăteam lângă 8 israelieni și dansam și unul dă peste mine. Eu i-am zis frumos să se dea puțin mai încolo, dar el nu înțelegea. L-am împins puțin.

Era un lungan, se uită așa la mine, mă ia și mă împinge.

I-am băgat un pumn, a sărit două mese. Jador a venit, bunul samaritean, să mă ia de pe el, să nu îi mai dau. Cum a venit să mă ia de pe el, ăia au luat pahare din astea de sticlă și i-au dat un pahar din ăsta la ureche, i-au tăiat ureche.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

L-am văzut pe cel care i-a dat cu paharul lui Jador și i-am zis. Jador a fentat cumva bodyguard-ul, zici că făcea balet și a sărit direct pe ăla,” a dezvăluit Bogdan Mocanu, în cadrul emisiunii.

De cealaltă parte, Yamato Zaharia, de asemenea fost concurent la Puterea Dragostei, a recunoscut că nu este un fan al scandalurilor, dar nici nu fuge de acestea.

„N-am fugit niciodată de scandal, nici n-am căutat,” a spus acesta.

Citește și: Exclusiv! Ema Karter și Bogdan Mocanu, pentru prima dată împreună la o emisiune: "Este un bărbat atent, nu are figuri!"