Casa iubirii: Antoni explică despărțirea de Vlada: „Tind să fug de genul ăsta de femeie”. Aflați ce îi va răspunde concurenta în ediția de luni, 1 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 dec 2023, 21:15

De ce s-a despărțit Antoni de Vlada

Sursa: Captură KANAL D

Antoni nu-și mai dorește o relație cu Vlada, iar despărțirea a fost inițiată de acesta chiar la petrecerea de Revelion din „Casa iubirii”. Tânărul va explica motivul hotărârii lui în episodul de pe 1 ianuarie.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale, „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată la Kanal D, atmosfera va fi una tensionată, concurenții fiind de-a dreptul revoltați de gestul pe care l-a făcut Antoni față de partenera lui chiar la petrecerea de Revelion.

Va izbucni un adevărat scandal în „Casa iubirii”

Antoni a anunțat despărțirea de Vlada fix în momentul în care colegii lor se distrau pe cinste, stricând, astfel, întreaga atmosferă.

De asemenea, buna dispoziție a tuturor s-a schimbat rapid într-o mare dezamăgire, mai ales când au văzut-o pe iubita lui Antoni în lacrimi.

Deși, inițial, nu au vrut să înrăutățească situația, spiritele se vor încinge în prima zi din anul 2024, concurenții arătându-și indignarea față de Antoni, care a hotărât să se despartă de Vlada chiar de Anul Nou.

Cele mai revoltate vor fi fetele, care sunt, cu adevărat, șocate de gestul colegului lor, neputând să-și explice de ce tânărul a ales un moment atât de nepotrivit pentru o astfel de veste.

„De ce tocmai de Revelion?”, îl va întreba Bianca.

În încercarea de a-și motiva decizia, Antoni își va găsi cu greu cuvintele: „Nu știu cum să zic... Eu tind să fug de genul ăsta de femeie”. Mai exact, acesta face referire la modul în care a dansat iubita lui la petrecere, fiind de părere că a avut niște mișcări vulgare.

Citește și: Casa Iubirii: Antoni e pregătit să pună punct relației cu Vlada: „Nu ne potrivim!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine îi va lua partea Vladei, în fața lui Antoni

Catinca va sări imediat în apărarea Vladei, arătându-se ferm convinsă că orice concurentă ar fi dansat în acest fel: „Cu siguranță ar fi dansat așa orice fată era acolo. Până la urmă a fost de distracție, Antoni, nu a fost nimic ieșit din comun”.

Tânărul, în schimb, nu va fi de aceeași părere, fiind surprins că fata nu a remarcat vulgaritatea Vladei: „N-a fost nimic exagerat?!”.

Catinca va continua discuția cu Antoni, încercând să-i explice că iubita lui nu a făcut niciun gest deplasat: „Ce să fie exagerat?! Că doar nu a dat cu fundul în fața cuiva!”.

Concurentul îi va răspunde colegei lui, explicându-i acesteia ce i s-a părut exagerat la Vlada, în timpul petrecerii: „Modul în care a dansat ea continuu, continuu toată seara”.

Spusele acestuia o vor face pe Vlada să răbufnească, intervenind instantaneu în discuția celor doi: „Cum am dansat?! M-am învârtit până m-a luat amețeala, ce dans e ăsta?”.

De asemenea, în continuare, tânăra îi va aduce mari reproșuri lui Antoni, mărturisind, cu lacrimi în ochi, că: „Trebuie să trag de el ca să stea cu mine, să danseze cu mine. Dar eu mă simt ultimul om când stau să trag de cineva! M-am săturat!”.

Citește și: Bianca preia cuvântul și îl avertizează pe Antoni! „Dacă se desparte de Vlada..”