„N-am unde să-mi vărs durerea” Mesajul cutremurător al patronului Cornel Dinicu. Bărbatul a decis să se „spovedească” în public, după ce și-a pierdut fiul în incendiul de la Ferma Dacilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 dec 2023, 13:33

„N-am unde să-mi vărs durerea” Mesajul cutremurător al patronului Cornel Dinicu

 
Sursa: observator/Facebook Ferma Dacilor

În urma incendiului devastator la Pensiunea Ferma Dacilor, proprietarul Cornel Dinicu s-a confesat în mediul online, pe pagina pensiunii.

Acesta a numit mesajul său o „spovedanie publică”, considerând că este singurul mod de a spune adevărul.

Mesajul cutremurător transmis de proprietarul Fermei Dacilor în mediul online

Cornel Dinicu a transmis sincerele condoleanțe familiilor celor care au suferit pierderi în noaptea tragică petrecută la pensiunea sa. A povestit că Ferma Dacilor reprezenta visul său realizat în timp, iar obținerea autorizațiilor necesare nu a fost deloc ușoară, întrucât el nu avea relații politice de care să se ajute.

Potrivit lui Dinicu, clădirea era dotată cu toate măsurile de siguranță pentru a preveni o astfel de tragedie, susținând că incidentul ar putea avea la bază o acțiune criminală.

Citește și: Primele declarații ale proprietarului Fermei Dacilor, după tragedia în care opt oameni și-au pierdut viața: „Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Acestea sunt nopţile de priveghi ale fiului meu şi am început să scriu pentru că n-am unde să-mi vărs durerea. N-am nici unde să spun adevărul. N-am nici prieteni în politică, nici în presă, nici susţinerea de care se tot vorbeşte. Am prieteni mulţi şi apropiaţi, dar nu din ăştia de care se tot aude. Scriu pentru că am înţeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat şi cum altfel o să mai pot să îmi spun povestea?! E durerea unui tată care îşi îngroapă fiul, e durerea unui prieten care îşi îngroapă prietenii cei mai

apropiaţi. Condoleanţe familiior celor care au fost cu noi în acea noapte tragică. E peste puterile mele să duc nenorocirea şi toate lucrurile pe care le spuneţi despre mine, dar măcar să fi încercat să vă povestesc”, a mai scris patronul de la Ferma Dacilor.

Cornel Dinicu a visat de mic la Ferma Dacilor

De asemenea, bărbatul, care acum și-a pierdut fiul, a vorbit despre greutățile copilăriei și cât de importantă a fost pentru el această pensiune.

„Provin dintr-o familie simplă cu 8 copii. Din păcate pentru mine, variantele mele de a găsi un loc de muncă erau extrem, extrem de limitate. Aveam un singur avantaj cu care am plecat la drum, anume acela de a fi fost sportiv. Să fiu paznic, gardă de corp, n-a fost visul meu în viaţă, dar n-aveam cu ce trăi, deci asta a fost. Acum ştiu să fac multe, dar la vremea aia atât puteam şi asta a fost.

Pe măsură ce mi s-a mai dezgheţat mintea am mai avut şi alte locuri de muncă. Am făcut un club. M-am întors la Mizil, am vândut apartamentul părinţilor şi o casă moştenită tot de la ei la Breaza, m-am umplut de credite la bănci, datorii la prieteni şi am făcut Hotelul din Mizil, apoi Pisicina. Falimentul a bătut pe nesimţite la uşă pentru că băncile nu te aşteaptă…iar eu nu eram tocmai un administrator cu şcoală.
Atât s-a putut”,
a mai scris Cornel Dinicu.

Citește și: Prima reacție a proprietarilor ”Ferma Dacilor” în urma incendiului în care au pierit șapte persoane: ”N-am fost pregătiți în vreun fel” Detalii cutremurătoare ies la iveală

Opt persoane au murit în urma incendiului de Crăciun care a cuprins pensiunea, iar trupurile a șapte dintre ele au fost descoperite carbonizate. Cel de-al optulea corp nu a fost încă găsit, potrivit news.ro.