Claudiu Bădoi, confesiuni dureroase: „Tatăl meu nu m-a recunoscut” Cum a reușit acesta să devină triplu campion mondial de kickboxing, în ciuda trecutului nemilos

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 ian 2024, 23:13

Claudiu Bădoi, confesiuni dureroase: „Tatăl meu nu m-a recunoscut” Cum a reușit acesta să devină triplu campion mondial de kickboxing, în ciuda trecutului nemilos

Sursa: Captură YouTube

Claudiu Badoi, triplu campion mondial de kickboxing, a acceptat să-și împărtășească povestea în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a vorbit deschis despre întâmplările dureroase din viața sa.

Viața lui Claudiu Badoi a fost o călătorie marcată de lipsuri și griji, care, în cele din urmă, au fost înlocuite de o rază de faimă. Cu toate acestea, povestea vieții sale rămâne adânc ancorată în durerea copilăriei.

Începând de la o existență trăită pe marginea societății, unde sărăcia și necazurile erau o constantă, și până la momentul în care puțina faimă a făcut intrarea în viața sa, Claudiu Badoi împărtășește o viață chinuită, petrecută adesea pe un carton într-o piață de flori.

Povestea sa seamănă cu cea a personajului „Prinț și cerșetor”.

Cu toate acestea, este povestea unui triplu campion mondial de kickboxing, pe care acum dorește să o împărtășească lumii, nu pentru a stârni compasiune, ci pentru a oferi o lecție de viață.

Copilărie dureroasă pentru Claudiu Bădoi

În vârstă de 32 de ani și originar dintr-o comună din Giurgiu, "Maestre Maestre", cunoscut pe TikTok, a trăit o viață cu totul remarcabilă, asemenea unui scenariu desprins din filme.

Abandonat de tată încă de la început, el a crescut sub grija rudelor într-o modestă cămăruță de chirpici, unde împărțea spațiul cu alte 16 persoane. În ciuda greutăților, campionul mondial povestește cu o sinceritate și o candoare uluitoare despre experiențele sale, inclusiv momentele când era batjocorit de copiii de florari în timp ce dormea pe cartoane în Piața de Flori.

Campionul a mărturisit că a crescut fără două elemente esențiale supraviețuirii: mâncare și iubire.

Cel mai mult a suferit acesta după iubirea de tată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Acea apariție în revistă a fost un plus foarte mare” Cine a împins-o de la spate pe Andreea Bănică atunci când a pozat în revista pentru bărbați: „Ei au complotat”

„Mă duceam cu cizme diferite la școală și copiii râdeau de mine. De multe ori mergeam desculț.

Mi-a lipit emoția de tată. Am simțit nevoia de tată de mic. M-aș fi bucurat să simt căldura de familie. Stăteam 17 persoane într-o cameră și mă simțeam marginalizat. Eu n-am avut parte de iubire. Nu mă durea faptul că n-aveam ce să mănânc, ci faptul că râdeau copiii de mine și mă făceau în toate felurile.

Eu mi-am dorit întotdeauna mai multe de la viață. Nu l-am cunoscut pe tatăl meu, nici măcar nu m-a recunoscut. Visul meu era să am ce să mănânc și să posed o casă a mea!,” a declarat acesta.

În ciuda dificultăților și a momentelor dureroase prin care a trecut, Claudiu Bădoi a reușit să calce pe cadavre și este acum triplu campion mondial la kickboxing.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.