Casa Iubirii: Larisa și Antoni, discuții despre foste relații și Vlada! „Viața e cum ți-o faci tu”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 ian 2024, 19:26

Casa Iubirii: Larisa și Antoni, discuții despre foste relații și Vlada! „Viața e cum ți-o faci tu”

Sursa: Captură YouTube

În noaptea dintre ani, Antoni și Vlada au pus punct relației lor. După numeroase respingeri din partea lui Antoni, Vlada a ales să se alăture dansului alături de Radu și alți băieți prezenți în jurul ei.

Zilele au trecut, iar Antoni a trecut prin multe momente dificile și acum îi vedem pe cei doi într-o stare mai stabilă, dar totuși separați: Vlada în casa fetelor, iar Antoni în casa băieților.

Antoni îi dă dreptate Larisei cu privire la Vlada

Antoni a avut o discuție sinceră cu Larisa despre Vlada și relația lor anterioară. El și-a expus sinceritatea, dar Vlada a ales să evite privirea imaginilor cu cei doi sau să asculte ce simte fostul ei iubit.

Antoni: Da, încă îmi e dragă, dar nu pot să trec peste asta. Poate tu o să spui acum că sunt fals..

Larisa: Să știi că nu mă mai interesează. Odată ce mi-ai dat dreptate, e suficient. Știu că așa este, știu. Eu citesc imediat oamenii și-mi dau seama. Tu ești genul de bărbat care apreciază mai mult lucrurile pe care le obține muncind și mai greu.

Antoni: Eu la asta mă refeream când am zis că ce vine ușor, pleacă ușor. A fost de ajuns să dau drumul la mână și ea a pornit la drum. Nu e un motiv datul drumului la mână să faci așa, cum a fost dansul.

Citește și: Casa Iubirii: Discuții aprinse între Vlada și Antoni: „Ce ai de gând să faci de acum încolo?”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Antoni a decis să pună capăt relației cu Vlada

Relația dintre cei doi concurenți s-a terminat, după ce Antoni a luat decizia despărțirii, fiind deranjat de anumite gesturi de-ale Vladei.

„Tind să fug de tiparul ăsta de femeie, ” spunea concurentul în urmă cu câteva zile.

Astfel, Antoni și Vlada s-au despărțit chiar în noaptea de Revelion.

Nu ratați emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie pentru găsirea sufletului pereche. Poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

Citește și: Casa iubirii: Robert vrea ca Mihaela să fie liderul săptămânii! „Nu mai țin ranchiună”. Catinca este foarte geloasă