Descoperirea inedită făcută de Dan Negru în America: ”Mi-a povestit prima dată Stela Popescu” Prezentatorul a postat totul pe contul său de Instagram

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 ian 2024, 17:18

Dan Negru

Sursa: Kanal D

Dan Negru este îndrăgit pentru sinceritatea și pentru postările sale zilnice în care abordează diverse subiecte. În timpul vizitei sale recente în Statele Unite ale Americii, acesta a făcut descoperiri interesante, pe care le-a împărtășit și cu urmăritorii săi.

Prezentatorul TV Dan Negru se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde a descoperit lucruri și locuri interesante. Vedeta Kanal D a vizitat un magazin inedit, un loc pe care și-ar dori să-l vadă și-n România în viitor.

Ce magazin a vizitat Dan Negru în America

Dan Negru a vizitat ”Câmpul Viselor”, un magazin inedit din Statele Unite ale Americii.

Prezentatorul TV a mărturisit faptul că regretata Stela Popescu a fost cea care i-a povestit pentru prima dată de acest magazin.

Citește și: Lecția oferită de Dan Negru românilor: ”Nu se poate face nimic aici” Ce a postat prezentatorul TV în timp ce se află în SUA

Îndrăgitul prezentator a mărturisit faptul că în locația respectivă poți găsi autograful mai multor vedete, politicieni și sportivi din întreaga lume.

Acestea se vând la sume record, însă Dan Negru vede acest lucru ca o formă de respect, motiv pentru care și-ar dori să existe un astfel de loc și-n România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Despre magazinul ăsta mi-a povestit prima dată Stela Popescu. Azi l-am găsit în Las Vegas. Excelentă idee de promovare, admirație și respect”, a scris Dan Negru, în dreptul postării făcute pe contul său personal de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Dan Negru a fost impresionat de vizita făcută

"Field of Dreams" este un magazin din America deținut de Steven Grad, care este un expert în autografe. Acest magazin este situat în Las Vegas, Nevada, și este cunoscut pentru colecția sa extinsă de obiecte semnate de celebrități. Steven Grad este recunoscut pentru expertiza sa în domeniul autografelor și a apărut și în emisiunea de televiziune "Pawn Stars", unde oferă evaluări și autentificări ale autografelor pentru obiectele aduse de clienți.

De asemenea, "Field of Dreams" a fost inițial un magazin specializat în articole sportive și suveniruri legate de baseball. Aceasta este o destinație populară pentru colecționarii și pasionații de sport care caută autografe oferite de jucători de baseball celebri sau alte celebrități din lumea sportului.

Citește și: Ce a descoperit Dan Negru în America: „Toată lumea se pricepe la mașini electrice și la cash”. Peste ce situații a dat prezentatorul TV

Prezentatorul Dan Negru a făcut turul magazinului și a descoperit faptul că semnătura certificată a lui Abraham Lincoln poate fi achiziționată la prețul de 40.000 de dolari, în timp ce autograful lui Donald Trump se vinde cu 6.000 de dolari.

”Buna idee, am putea s-o preluăm și noi, așa cum ei îl au pe Neil Armstrong, îl avem și noi pe Dumitru Prunariu, unul din puținii oameni care au ajuns în spațiu”, a mai spus Dan Negru.