Michael Bolton își întrerupe activitatea artistică! Problemele care l-au făcut pe artist să ia această decizie

Autor: Diana Ghita

Ce i s-a întâmplat lui Michael Bolton

Sursa: Facebook Michael Bolton

Celebrul cântăreț american, Michael Bolton, este nevoit să-și întrerupă turneul, din cauza problemelor de sănătate de care suferă.

Michael Bolton, în vârstă de 70 de ani, se află, acum, în recuperare, după ce a fost supus unei operații destul de dificile. Anunțul a fost făcut chiar de către artistul american, pe rețelele de socializare.

Ce a pățit cântărețul Michael Bolton

Recent, cântărețul povestea, pe pagina lui personală de Instagram, că se confruntă cu probleme grave de sănătate, pe care le-a depistat la finalul anului 2023.

Acesta a avut o tumoră la nivelul creierului, pentru care a trebuit să fie operat într-un timp foarte scurt. Deși gravitatea problemei a fost destul de mare, intervenția chirurgicală s-a dovedit a fi, în cele din urmă, un real succes.

În urma operației, artistul trebuie să își întrerupă, temporar, activitatea profesională, pentru a se reface. De acest lucru va avea grijă familia lui, care îi este alături în aceste momente.

„Datorită unei echipe medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul extraordinar al familiei mele”, a transmis Michael Bolton, pe rețelele de socializare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Rasfat culinar pentru Michael Bolton la Bucuresti! VIDEO

Ce le promite Michael Bolton fanilor săi

Cântărețului nu îi este ușor să le dea această veste fanilor, întrucât ține foarte mult la ei. Totuși, acesta le-a promis că va face în așa fel încât să revină cât mai repede pe scenă, pentru a-i bucura prin spectacolele lui.

„Întotdeauna este cel mai greu lucru pentru mine să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar să nu vă îndoiți că muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea şi pentru a mă întoarce în curând pe scenă”, a mai scris celebrul artist.

În cursul lunii februarie, acesta ar fi trebuit să cânte în SUA, Canada, Regatul Unit și Elveția, însă toate concertele au fost amânate.

Aprecierea foarte mare a fanilor se poate deduce ușor. În primul rând, acest lucru reiese din faptul că albumele lui Michael Bolton s-au vândut în peste 75 de milioane de copii.

Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: „When a Man Loves a Woman”, „Said I Loved You...But I Lied”, How Am I Supposed to Live Without You”.

Michael Bolton nu este celebru doar în lumea muzicii, ci și în domeniul cinematografic, întrucât a jucat și în seriale TV, precum: „The Nanny”, „Glee”, „Awkwafina is Nora from Queens”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Michael Bolton (@michaelbolton)

Citește și: Michael Bolton, PRETENTII DE VEDETA la al cincilea concert in Romania VIDEO

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.