Marius Şumudică este internat la un spital din Turcia. Care este starea antrenorului de fotbal

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 ian 2024, 16:30

Marius Şumudică este internat la un spital din Turcia. Care este starea antrenorului de fotbal

Sursa: facebook Marius Șumudică

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gaziantep, a trecut prin mai multe stări de indispoziție în ultimele zile și a fost transferat la spitalul Sani Konukoğlu din turcia. Clubul Gaziantepspor a făcut acest anunț luni, precizând că internarea a avut loc în urma unor analize detaliate.

Conform informațiilor furnizate, Marius Şumudică s-a întors în Turcia săptămâna trecută, când deja începea să acuze stări de indispoziție. În decursul zilelor recente, starea lui s-a deteriorat, motiv pentru care a fost supus unor noi investigații medicale. Cu toate acestea, se observă o îmbunătățire în starea sa de sănătate.

Marius Șumudică, internat la un spital din Turcia

Clubul turc a transmis un mesaj de însănătoșire tehnicianului. 

Îi urăm directorului nostru tehnic Marius Sumudică însănătoşire grabnică ”, a precizat clubul.

Citește și: Veste șoc în fotbalul românesc! Dodel, prins drogat la volan: ” Li s-a părut ciudat comportamentul și cum îi privea” Ce riscă fostul fotbalist

„MULTĂ SĂNĂTATE, ȘUMI!

În urmă cu doar câteva momente, clubul de fotbal turc Gaziantep a emis un comunicat oficial prin care a transmis că antrenorul Marius Şumudică (52 de ani) a fost internat de urgență în spital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit ultimelor informații, situația lui „Șumi” s-a agravat în ultimele zile, iar tehnicianul a ales să meargă la spital pentru a face un set de analize.

Acolo, medicii au ales să îl interneze de urgență pentru a-l supune mai multor investigații.

Potrivit clubului Gaziantep, care a confirmat spitalizarea lui Marius Șumudică, situația antrenorului român este stabilă și se îmbunătățește constant ”, au scris Giuleștenii, pe pagina de Facebook. 

Șumudică și-a pierdut cumpătul după un nou meci dramatic, în urmă cu doar două zile

Echipa Gaziantep, condusă de Marius Șumudică, a suferit o pierdere semnificativă de două puncte în cursa pentru a evita retrogradarea din campionatul Turciei.

Citește și: Ronald Gavril, primele declarații despre relația cu impresara Anamaria Prodan: „Sunt un bărbat asumat”

„Nu știu ce să mai spun. Pentru a doua oară am făcut cadou punctele. Am pierdut puncte și în meciul cu Adana Demirspor, când am condus cu 2-0.

Azi am încasat din nou două goluri în trei minute. Nu vreau să vorbesc prea mult pentru că suntem la cald, dar nu pot să accept asta. Am condus cu 2-0, iar adversara trebuia să primească un cartonaș roșu, însă asta nu e o scuză. Trebuia să închidem jocul după ce am ajuns la 2-0. În mod normal, acum ar fi trebuit să avem 24 de puncte. Nu trebuie să mai repetăm aceste greșeli acasă.
Le-am spus jucătorilor să urce când conduceam, dar ei se retrăgeau. Nu pot să înțeleg”,
a spus Marius Șumudică, la conferința de presă, potrivit presei din Turcia. 

Marius Ninel Șumudică este un antrenor român de fotbal și fost jucător, în prezent antrenând echipa turcă Gazișehir Gaziantep. În timpul carierei sale ca jucător, a atins punctul culminant la Rapid București, unde a câștigat titlul de campion al României în 1999, precum și Cupa României în 1998 și 2002.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.