Scenariul dublei crime din Italia, confirmat de imaginile de pe camerele de supraveghere! „A fost o crimă odioasă”

Autor: Diana Ghita

Cele două femei au fost ucise în Naro, Italia

Sursa: wowbiz.ro; unsplash

La finalul săptămânii trecute, două românce au fost ucise cu sânge rece de către un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Cele două femei de naționalitate română care și-au găsit sfârșitul în orașul Naro, din Italia, sunt Maria Rus și Delia Zărnescu, în vârstă de 54, respectiv 58 de ani.

Poliția a obținut imaginile de pe camerele de supraveghere

Suspectul principal în cazul acestei crime este un tânăr român de doar 24 de ani, care neagă absolut toate acuzațiile, susținând că este nevinovat.

Însă, reconstituirea evenimentelor, făcută de către polițiști, autopsia victimelor și imaginile de pe camerele de luat vederi vorbesc de la sine. După ce au analizat filmările, oamenii legii au constatat că prima victimă a asasinului a fost, într-adevăr, Maria Rus.

Conform scenariului alcătuit de către polițiști, suspectul a ucis-o cu bestialitate pe Maria Rus, după ce a cinat la Delia Zărnescu, unde a consumat o cantitate exagerată de alcool, relatează Giornale di Sicilia.

Acasă la Delia au fost prezenți tânărul de 24 de ani și un bărbat de 50 de ani, iar în timpul întâlnirii lor a fost adusă în discuție și Maria.

În timp ce era la locuința Deliei Zărnescu, presupusul criminal a încercat să o abuzeze sexual pe femeie, motiv pentru care aceasta l-a dat afară atât pe el, cât și pe celălalt musafir.

Citește și: Ies la lumină detalii terifiante în cazul celor două românce ucise în Italia! Polițiștii au dezvăluit scenariul crimei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicul legist face mărturii tulburătoare

Ulterior, tânărul a mers acasă la Maria Rus, unde, după ce a ucis-o în bătaie, i-a incendiat cadavrul.

Mai apoi, acesta s-a întors acasă la Delia, spărgându-i ușa și lovind-o în cap cu diverse obiecte. În cele din urmă, loviturile i-au provocat decesul femeii, scrie presa din Italia.

Medicul legist care s-a ocupat de autopsia celor două cadavre este de-a dreptul șocat de ceea ce a descoperit, spunând că acest asasinat a fost unul de-a dreptul terifiant.

„A fost crimă odioasă. Aici nu a mai fost ucis un om așa, cu asemenea brutalitate, din timpul războiului cu mafia. Totul sugerează că Eduard a încercat să întrețină relații sexuale cu femeia care a refuzat, apoi a încercat și cu cealaltă femeie.  A făcut carnagiu”,  a dezvăluit medicul, citat de Grandangolo.

Principalul suspect în acest caz a fost dus la închisoarea din Pasquale Di Lorenzo, din Naro, orașul în care s-a produs asasinatul, iar ancheta este continuată de către autorități.

Citește și: Caz șocant în Capitală: Un tânăr și-a ucis cu bestialitate bunica! Motivul pentru care a comis crima este de-a dreptul banal