Cum a decurs prima întâlnire dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari. Românca a dezvăluit la ce a renunțat de dragul iubitului său: ”Am ales cu inima”

Autor: Diana Bostan

Romina Gingașu și Piero Ferrari

Sursa: Instagram- Romina Gingașu

Vis împlinit pentru Romina Gingașu. Românca în vârstă de 34 de ani se iubește cu deținătorul imperiului Ferrari, însă aces lucru a cerut anumite sacrificii.

S-au văzut și s-au plăcut. Frumoasa Romina Gingașu a știut încă din prima clipă că-și va întemeia o familie alături de Piero Ferrari. Diferența de vârstă de nu a fost un impediment în relația lor, iar aceasta a dezvăluit cum a început totul, dar și la ce a renunțat de dragul omului de afaceri italian.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari

Sunt căsătoriți din anul 2001, iar povestea lor de dragoste a început într-un mod inedit. Deși ea are 34 de ani, iar el 78, pentru cei doi vârsta este doar un număr. Deținătorul imperiului Ferrari și Romina Gingașu s-au întâlnit când aceasta avea vârsta de 24 de ani. În acea perioadă, ea locuia în Monte Carlo și desfășura activități profesionale la Bombardier, ocupându-se de vânzarea avioanelor private.

Citește și: Cine este românca care i-a furat inima miliardarului de la Ferrari: ”Era clar că nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc” N-o să-ți vină să crezi ce mașină au ales pentru deplasările din România

Aceasta a ajuns să lucreze la Bombardier după ce a absolvit Academia Tehnică Militară. În timpul activității sale, românca a încercat să-i vândă afaceristului italian un avion privat, însă Piero Ferrari a tot refuzat-o timp de șase luni.

După această perioadă, însuși afaceristul a fost cel care a căutat-o pentru a o invita la cină, iar ea a acceptat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa a început povestea lor de dragoste, iar iubirea dintre cei doi a fost încununată cu o căsătorie. „Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună”, a mărturisit Romina Gingașu, în cadrul unei emisiuni TV.

Romina Gingașu a făcut și sacrificii în relația cu Piero Ferrari

Însă dragoste fără sacrificii nu există, de acest lucru fiind conștientă și Romina Gingașu. Frumoasa româncă a dezvăluit faptul că a fost nevoită să aleagă dintre a avea o carieră de succes și iubitul ei. Aceasta a simțit, încă de la prima întâlnire, faptul că Piero Ferrari este cel alături de care va avea o familie și nu a vrut să renunțe la acest lucru.

Citește și: ,,Am o datorie morală” Pe ce a cheltuit 10 milioane de euro românca măritată cu unul din proprietarii firmei Ferrari

În momentul în care l-a cunoscut pe Piero Ferrari, Romina primise o ofertă de muncă de nerefuzat de la Paris, însă în ciuda oportunităților și a faptului că a trecut peste toate interviurile, românca i-a refuzat pe francezi. Motivul a fost unul evident, căsătoria cu Piero Ferrari. 

Romina Gingașu a dezvăluit, în cadrul aceleași emisiuni, faptul că a ales cu sufletul și nu a regretat niciodată alegerea făcută. ”Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani”, a mai spus Romina Gingașu.