Ce se întâmplă între Berna și iubitul Vadim: ”Am avut un moment de rătăcire în viața mea” Blondina de la ”Puterea dragostei” a recunoscut tot

Autor: Diana Bostan

Berna și Vadim au luat o pauză de la relație

Sursa: Instagram- Bernadettebrn

Berna de la Puterea dragostei s-a despărțit de Vladim, iar decizia a fost una de comun acord. Ce s-a întâmplat între cei doi iubiți?

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Berna a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația ei cu Vadim. Deși păreau extrem de îndrăgostiți și aveau planuri de nuntă, cei doi au decis să i-a o pauză, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Berna de la ”Puterea dragostei” și Vadim s-au despărțit

Blondina a luat o decizie grea la sfârșitul anului trecut.

Aceasta a dezvăluit pentru WOWnews faptul că tensiunile și problemele în relație deveniseră atât de copleșitoare, încât aceasta a decis să părăsească apartamentul din Brașov, unde locuia alături de iubitul său fotbalist. Separarea a avut loc în mare secret, iar Berna s-a întors la părinții săi, la Târgu Mureș, cei doi ajungând la concluzia că au nevoie de o pauză în relație.

Citește și: Exclusiv! "A fost socata să mă vadă așa. Plângeam din orice, eram supărată, am simțit că am depresie!" Berna, transformare totală după ce s-a cuplat cu iubitul tinerel

”Am luat o mică pauză, am avut eu un moment de rătăcire în viața mea, și am preferat să merg acasă la părinții mei, o perioadă scurtă de timp pentru a mă relaxa. Dar mi-a fost foarte greu fără el și mi-am dat seama că este sufletul meu pereche. Nu pot să trăiesc fără el. Mi-a fost foarte greu, dar noi tot vorbeam, eram împreună, dar am decis acest lucru pentru a vedea ce se întâmplă cu noi, să vedem dacă suntem sortiți”, a

mărturisit Berna, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această pauză scurtă, Berna a realizat cât de mult îl iubește pe Vadim și că acesta este totul pentru ea.

Blondina susține că nu a mai simțit asta niciodată, motiv pentru care îl consideră pe Vadim ca fiind sufletul său pereche.

Cei doi au planuri mari de viitor

Berna a mărturisit faptul că îi plac foarte mult copiii și că și-ar dori să rămână însărcinată chiar în acest an. Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei” nu spune ”nu” nici ideii de a adopta un copil, în cazul în care ea ar avea vreo problemă.

”Ne-am uitat unul la altul și am spus că vreau să avem doi copii în 2024. Și am râs și am zis că doi nu se poate, dar măcar unul. Eu în familie am cazuri de gemeni, deci sunt predispusă să am gemeni”, a mai dezvăluit Berna.

Citește și: Exclusiv! Dezvăluiri neașteptate despre iubitul Bernei: "Tatăl lui este din Ucraina. Îi este foarte greu, dar sunt părinți de nota 10!"

Cei doi se văd împreună și își doresc copii, însă nu se grăbesc cu nunta. Berna pune iubirea și respectul mai presus de orice act. Blondina a dezvăluit faptul că s-a simțit iubită și respectată din prima clipă în care l-a întâlnit pe Vadim, motiv pentru care nu ar vedea viața fără el.