Concurenții au votat pentru ultima dată în acest sezon. „Gata, este decis!” Cine este câștigătorul pe care l-au desemnat la băieți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 ian 2024, 21:00

Ce concurent a fost propulsat către marele premiu al sezonului 2, din „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

A avut loc un moment foarte emoționant pentru concurenții din „Casa iubirii”, și anume Marea Finală. Iată ce băiat a fost nominalizat de colegii și colegele lui!

În această seară s-a difuzat ultima ediție a sezonului 2, din „Casa iubirii”, căci a avut loc Marea Finală. În cadrul ei, au fost desemnați câștigătorii marelui premiu al acestei competiții.

Ce concurenți s-au luptat pentru marele premiu

La fete, bătălia pentru marele premiu s-a dat între Cristina, Bianca și Mihaela, în timp ce la băieți lupta s-a dat între Radu, Ionuț, Robert.

După emoțiile prin care au trecut în timp ce publicul a ales concurentul triumfător, tinerii au mai trebuit să treacă de o etapă, și anume voturile colegilor din casă. Este important de știut că verdictul concurenților influențează în proporție de 50% rezultatul final.

Așadar, după ce telespectatorii au ales, Andreea Mantea i-a poftit la vot pe băieți și pe fete.

Aceștia au trebuit să nominalizeze o concurentă și un concurent pentru câștigul celor două titluri din acest sezon.

Astfel, rând pe rând, cei din „Casa iubirii” au intrat în camera de vot, pentru a-și exprima preferințele. 

Citește și: „O să-mi vină să plâng”. Andreea Mantea, copleșită de emoții în „Casa iubirii”! Concurenții sezonului 2 și-au luat „la revedere” și se pregătesc de Marea Finală

În momentul în care i-a venit rândul lui Cosmin, acesta a făcut o alegere surprinzătoare. Deși lucrurile între el și Mihaela nu au mers așa cum se aștepta, băiatul a arătat că nu-i poartă ranchiună, oferindu-i votul lui în cursa pentru marele premiu.

„Votul meu va merge către o persoană care îmi este în continuare dragă, cu care am avut o tentativă de apropiere care s-a sfârșit frumos!”,  a

spus Cosmin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce concurent a fost propulsat către titlul sezonului 2

Robert, fostul iubit al Mihaelei, și-a arătat, și el, susținerea față de frumoasa concurentă: „ La fete votez Mihaela, pentru că este fata la care am ținut cel mai mult în această emisiune, care

consider că merită cel mai mult să câștige marele premiu”.

La băieți, acesta l-a votat pe Ionuț, întrucât a rămas impresionant de caracterul și de bunătatea de care acesta a dat dovadă pe tot parcursul emisiunii.

Nu doar Robert l-a votat pe Ionuț, ci și majoritatea fetelor și băieților din „Casa iubirii”, întrucât au rămas plăcut impresionați de el.

Citește și: Concurenții din „Casa iubirii” s-au înscris în sezonul 3! Iată cine va apărea în noul sezon al emisiunii

După ce voturile au fost exprimate, Andreea Mantea a început să le numere: 

„Acum avem și cealaltă parte, ceilalți 50%. Stop vot am zis, avem 50% din partea telespectatorilor și acum avem și cea de a doua parte. Gata, este decis! Trebuie doar să vă anunț”.

În cele din urmă, rezultatul a fost precum și-au dorit o mare parte dintre concurenți, Ionuț obținând cele mai multe voturi și fiind tot mai aproape de marele premiu.