Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Tărâmuri nelegiuite”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Gulfem și Davut

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2024, 00:24

Un nou motiv de bucurie pentru fanii serialului “Tărâmuri nelegiuite”! Iată care sunt noile zile de difuzare ale îndrăgitei producții de la Kanal D și ce se va întâmplă cu personajele principale.

Serialul turcesc Tărâmuri nelegiuite a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită unei povești impresionante de viață, dar și datorită locațiilor în care s-au desfășurat filmările și nu în ultimul rând datorită actorilor talentați care au pus în scenă personaje uluitoare.

Un nou motiv de bucurie pentru fanii serialului Tărâmuri nelegiuite! Iată care sunt noile zile de difuzare ale îndrăgitei producții

Îndrăgitul serial Tărâmuri nelegiuite va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, spre marea bucurie a telespectatorilor postului Kanal D, care vor urmări cu interes noile întâmplări dramatice și răsturnări neașteptate de situație prin care vor trece personajele lor preferate. Producția Tărâmuri nelegiuite îl readuce în atenția publicului pe talentatul și chipeșul actor Ugur Gunes (36 de ani), care a devenit cunoscut și apreciat în România datorită rolului magistral interpretat în serialul Mă numesc Zuleyha.

De această dată, tânărul actor revine cu un nou rol de excepție, la fel de bine jucat, cel al lui Davut, personajul central al producției.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul „Tărâmuri nelegiuite”, Gulfem nu scapă de Ali

Întreaga acțiune a serialului Tărâmuri nelegiuite se petrece în 1940, în orașul Zonguldak, din Turcia și aduce în prim plan o poveste despre iubire și sacrificiu.

În acel oraș toată lumea își câștigă existența lucrând în mina de cărbune, deținută de cel mai bogat om al comunității, Malik (jucat de actorul Murat Daltaban). Davut este un tânăr care duce o viață modestă alături de frații și de părinții săi. Acesta lucrează împreună cu frații lui și tatăl lor în mina lui Malik. Însă un accident teribil de muncă are loc în mina, din cauza acțiunilor necugetate ale lui Malik și nouă mineri își pierd viață, inclusiv tatăl lui Davut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gulfem crede ca Davut o înșală. Vezi online live episodul 12 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

De atunci tânărul a promis că va răzbună moartea tatălui sau și va face orice pentru a-l pedepsi pe Malik. Însă și mai mult va suferi Davut în clipa în care va afla că femeia de care s-a îndrăgostit, Gulfem (interpretată de Esra Bilgic) este fiica lui Malik, cel pe care îl consideră vinovat de moartea tatălui sau.
Nu pierdeți noile episoade captivante ale serialului Tărâmuri nelegiuite, pentru a descoperi ce se va întâmplă cu povestea de iubire dintre Gulfem și Davut, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D!