Surse: Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără într-un hotel din București. Ce riscă manelistul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 ian 2024, 12:20

Surse: Florin Salam, vizat de un dosar penal. Manelistul ar fi bătut o prostituată într-un hotel

Poliția Capitalei informează că investighează un dosar în care se cercetează infracțiuni de agresiuni și alte acte de violență. Conform unor surse din domeniul judiciar, Florin Salam, cunoscut manelist, este persoana vizată în aceste acuzații.

Conform informațiilor obținute de la surse judiciare, se pare că manelistul Florin Salam este persoana acuzată de către o femeie în vârstă de 23 de ani de comiterea unei agresiuni.

Florin Salam, acuzat că ar fi bătut o prostituată într-o cameră de hotel

Pe data de 1 ianuarie, în timp ce se afla într o cameră de hotel, la Grand Hotel, ar fi lovit-o pe femeie.

Conform relatării, femeia ar fi fost în camera respectivă cu Salam în schimbul unor servicii sexuale contra plată.

După actul sexual, Salam ar fi agresat-o pe femeie, lovit-o în cap și în piept cu un telefon, bănuind-o că încearcă să-i fure bani din portofel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Roxana Dobre, criticată pentru ticul său: ” O să faceți caterincă de mine. Am ticul ăsta” Ce mesaj are soția lui Florin Salam pentru hateri

„La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30,

în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe ”,

a transmis Poliția Capitalei, potrivit știripesurse.

Florin Salam, implicat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism

Nu este pentru prima dată când artistului i-au fost deschise dosare penale. Anul trecut, numele interpretului de manele a apărut într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. 

Citește și: ”L-am deranjat pe omul pe care eu îl iubesc” Jador reacționează după declarațiile acide făcute de Florin Salam. De la ce a pornit totul

Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism,  după ce polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au executat 11 mandate de percheziție la domiciliu în municipiul București și în județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere.