Mărturia fetei de 23 de ani pe care Florin Salam ar fi agresat-o în camera de hotel

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 ian 2024, 10:24

Mărturia fetei de 23 de ani pe care Florin Salam ar fi agresat-o în camera de hotel

Sursa: Facebook Florin Salam

Florin Salam nu are parte de începutul de an la care visa, după ce a fost acuzat o tânără de violențe în camera de hotel pe care cei doi o împărțeau.

Florin Salam a fost acuzat de o tânără de 23 de ani că acesta ar fi fost violent cu aceasta în prima zi a anului 2024, într-o cameră de hotel în care se aflau amândoi. În urma agresiunii, tânăra de 23 de ani a apelat la poliție, iar în prezent, cântărețul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Florin Salam ar fi fost violent cu o tânără de 23 de ani

O fată de 23 de ani îl acuză pe cântărețul Florin Salam de violențe aplicate asupra ei, în timp ce se aflau într-o cameră de hotel din sectorul 1 al Capitalei. Tânăra susține că se afla alături de Florin Salam în camera de hotel din București, în prima zi a anului 2024, atunci când artistul ar fi fost violent cu aceasta, spunând că ar fi fost lovită în piept și în cap cu telefonul mobil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Florin Salam, reacție dură la adresa lui Jador: ”Eu nu am văzut lăutar cu mușchi” De la ce a pornit totul și ce replică i-a dat Jador ”Regelui”

Cercetările cu privire la cazul în care este implicat Florin Salam sunt realizate de către Secția 1 de Poliție din Capitală, aceasta anunțând că „La data de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30,

în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”.

Ce a declarat tânăra de 23 de ani despre incident

Tânăra de 23 de ani ce a fost lovită de către Florin Salam în camera de hotel din Capitală, nu se aștepta la un astfel de comportament din partea unui artist atât de cunoscut, spunând că „manelistul este un monstru și că nu a bănuit nicio secundă că i se poate întâmpla așa ceva”.

Sursele spun că femeia de 23 de ani este cunoscută ca fiind damă de companie, motiv pentru care s-ar fi aflat alături de manelist în acel moment.

Fata este încă foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat. „Am făcut atac de panică de dimineață, deci vă rog să mă credeți, chiar nu sunt ok. Deci pe 1, în prima zi a anului, nimeni nu-și dorește să se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi al un om, care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru.”