Tzancă Uraganu l-a băgat pe Irinel Columbeanu în formația lui! „Am grijă de el”. Artistul a făcut marele anunț în mediul online

Autor: Lavinia Medrea

Irinel Columbeanu l-a vizitat pe Tzancă Uraganu

Sursa: TikTok Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a făcut un anunț neașteptat în mediul online. Se pare că manelistul va colabora cu Irinel Columbeanu de acum încolo!

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți maneliști din țară, a făcut un anunț neașteptat. În timp ce se afla la masă cu Irinel Columbeanu, artistul i-a dedicat o melodie și a luat cina cu fostul afacerist.

Tzancă Uraganu l-a băgat pe Irinel Columbeanu în formația lui

Tzancă Uraganu i-a făcut o surpriză lui Irinel Columbeanu, astfel că a ajuns să-l cheme în vizită ca să ia masa împreună.

Manelistul a făcut o filmare și a postat totul pe Internet, acolo unde i-a dedicat fostului afacerist chiar și o melodie.

Citește și: Vărul lui Tzancă Uraganu, în comă la spital după ce a încercat să jefuiască un tir aflat în mers! Cum s-a petrecut totul

Cântărețul de manele a făcut un anunț total neașteptat, și anume că Irinel Columbeanu va face parte din formația lui Tzancă Uraganu și vor avea multe proiecte împreună.

Pe lângă asta, Tzancă Uraganu a declarat că Irinel Columbeanu îi va fi manager.

Aflați în vila luxoasă a manelistului, Irinel Columbeanu și Tzancă Uraganu s-au filmat luând masa și făcând marele anunț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„De la Revelion am vrut să vin să vă iau la mine să facem împreună, dar am fost plecat cu multe cântări cu alea... Aveți permisul de conducere la dumneavoastră? Sunteți managerul meu de acum încolo. Irinel Columbeanu e ca tatăl nostru, de acum încolo e cu mine.

Citește și: Legătura incredibilă dintre afaceristul Aslan Sadeghi, Florin Salam și Tzancă Uraganu: „Sunt și cumătru”. Dezvăluiri surprinzătoare la „Fiță cu Adiță”

Am grijă de el de acum înainte, mai o caterincă, mai o aia... De azi înainte, Irinel Columbeanu este în formația Tzancă Uraganu” , a declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu

Se știe că Irinel Columbeanu a ajuns de la „prinț la cerșetor”, deoarece și-a pierdut averea mult mai repede decât a obținut-o iar acum trăiește doar din pensia lui infimă.

Tzancă Uraganu a dat de înțeles că va avea grijă de fostul afacerist și că-i va da un job din care să-și câștige existența.

Când oamenii au văzut videoclipul postat de Tzancă Uraganu au reacționat imediat. Unii l-au felicitat, alții l-au sfătuit să-și ofere ajutorul financiar celor care chiar au nevoie.

„Să îl binecuvânteze când va ajuta o familie amărâtă. Nu pe Irinel Columbeanu”, „Bravo, Tzancă, felicitări”, „Sunt sigur că s-a simțit bine Irinel”, sunt câteva dintre comentariile pe care manelistul le-a primit pe TikTok.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original- 𝐸𝑣𝑒𝑙𝑖𝑛𝑛𝑎💎