Mira este însărcinată? Postarea care a indus pe toată lumea în eroare! Adelina Pestrițu a reacționat imediat: „Mi-a stat inima”

Autor: Lavinia Medrea

Mira, însărcinată?

Sursa: Instagram Mira

Mira, o îndrăgită artistă de la noi din țară, a publicat o filmare care a indus pe toată lumea în eroare.

Mira, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, care a avut colaborări cu artiști mari precum Mario Fresh și Theo Rose, a publicat un videoclip care a indus pe toată lumea în eroare. Până și Adelina Pestrițu a reacționat!

Mira este însărcinată? Postarea care a indus pe toată lumea în eroare

Recent, Mira a publicat un videoclip care a băgat lumea în sperieți preț de câteva secunde.

De curând, un filtru interactiv a devenit la modă printre vedete, lumea folosindu-l pentru a părea însărcinată. Același lucru l-a făcut și Mira, folosind filtrul atât la burtă, cât și la bust în ideea de a-i lăsa pe oameni să aleagă ce parte a corpului ar trebui să fie mai generoasă în mărime.

Citește și: Cântăreața Mira și-a îngrijorat fanii cu ultima sa postare ”Mă simt în permanență rău” Artista a dezvăluit motivul pentru care nu se simte bine

Oamenii au reacționat imediat când au văzut postarea Mirei, ba chiar și unele vedete au comentat, una dintre ele fiind Adelina Pestrițu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mi-a stat inima”, a comentat, râzând, Adelina Pestrițu.

„Când vei fi gravidă vei avea și, și (n.r.: burtă mare și sâni mari)”, „M-am speriat”, „Eu chiar am crezut că ești gravidă”, „Ești super amuzanta! Nu ai nevoie de nimic in plus la bust, ești absolut perfecta așa cum ești acum”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Mira le-a primit de la urmăritorii ei.

View this post on Instagram

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Cum s-au cunoscut Mira și iubitul ei

Mira este într-o relație cu Levi Elekes de mai bine de un an. Cei doi s-au cunoscut pe Internet, dar cea care a făcut prima mișcare a fost artista. Cântăreața a fost fermecată de conținutul pe care Levi îl posta în mediul online, așa că a decis să-i scrie.

Citește și: Mira, surpriză de proporții pentru iubitul ei! Levi Elekes a împlinit 27 de ani! Ce dorință nebunească și-a pus tânărul

„I-am scris, hei… Nu știu, i-am zis ceva. I-am zis doar că e foarte tare ceea ce faci. Te rog, dacă ai recomandări legate de cărți, mi-ar plăcea să-mi spui și mie. Am zis că seamănă cu Justin Bieber”, a declarat Mira, în cadrul unui podcast.