”Să merg în sezonul 3?” Sorin Rus, anunț incendiar pentru fanii emisiunii ”Casa iubirii”. Ce spune câștigătorul primului sezon despre revenirea sa în casă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 ian 2024, 11:40

Sorin Rus se gândește la revenirea în ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Soryn Rus

Sorin Rus și-a luat prin surprindere susținătorii cu ultimul său anunț. Acesta pare decis să se reîntoarcă în casă, în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.

După ce Mihaela și Sorin Rus și-au luat prin surprindere fanii cu un videoclip în care apar împreună, câștigătorul primului sezon al emisiunii ”Casa iubirii” ar dori să se reîntoarcă în casă.

Sorin Rus se gândește la o posibilă întoarcere în ”Casa iubirii”

Sorin Rus a stârnit uimirea susținătorilor săi prin ultimul anunț făcut. Se pare că acesta se gândește la o posibilă revenire în cadrul show-ului matrimonial „Casa iubirii”, participând astfel în cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Sorin Rus a cunoscut succesul în prima ediție a emisiunii, unde a reușit să se remarce și să câștige titlul suprem de băiatul favorit al sezonului, aducându-l astfel în atenția publicului și a fanilor emisiunii. Acesta a postat un video, din primul sezon al emisiunii, însoțit de mesajul ” Să merg în sezonul 3? ”. Sorin Rus așteaptă reacția urmăritorilor săi cu privire la această decizie.

Citește și: ”Niciodată să nu spui niciodată” Ce au discutat Robert și Mihaela după finala celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii”. Câștigătoarea, declarații inedite cu privire la relația cu Sorin Rus

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin Rus a părăsit emisiunea "Casa iubirii" împreună cu Nicoleta, formând un cuplu care a stârnit interesul publicului. Cu toate acestea, după un an de relație, cei doi au hotărât să meargă pe căi separate, iar acum Sorin se află din nou în căutarea iubirii. Revenirea sa în emisiune sugerează o nouă șansă de a găsi dragostea, aducând o doză de intrigă și emoție în noul sezon al "Casa iubirii".

View this post on Instagram

A post shared by Sorin Rus (@sorynrus)

Ce a spus Sorin după despărțirea de Nicoleta

Sorin și Nicoleta au părăsit competiția ca un cuplu, cei doi mutându-se împreună. După un an de relație, cei doi și-au spus ”adio”, însă despărțirea nu a fost una amiabilă. Foștii concurenți și-au adus reciproc acuzații în mediul online, șansele unei împăcări fiind destul de mici.

Citește și: Mihaela și Sorin Rus, împreună după finala sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”: ”Abia aștept să-i împărțim”

Câștigătorul primului sezon susține că în ultima perioadă era mereu respins de către iubita sa, iar acest lucru a dus la o răceală între ei. Sorin a dezvăluit faptul că a încercat să-i fie mereu alături, însă totul a fost în zadar. Cei doi au încercat să rămână prieteni, însă live-urile lui Sorin cu Natalia au stârnit furia Nicoletei.

Noi nu mai avusesem o relație de o lună de zile. Noi eram colegi de apartament, orice încercam pentru ea, să-i fiu alături, să o îmbrățișez, eram respins. Din cauza faptului că nu-mi oferea nimic, din depresie nu știu, am avut conversații cu alte fete, dar între noi totul era terminat. ”, a povestit Sorin Rus, pentru ” Culisele Iubirii ”.