În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, Îlgaz și Pars acuzați de moartea lui Burak

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2024, 12:32
video Foto(7)

Ceylin reușește să afle adevărul despre așa zisul medic Cetin, care a început o relație cu Aylin.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, evenimentele tensionate ating cote maxime atunci când Eren și Burak sunt implicați într-un incident grav, și amândoi ajung în stare gravă, la spital.

Îlgaz și Pars acuzați de moartea lui Burak

Îlgaz se învinovățește atunci când Burak, care suferea de o boală teribilă, își pierde viața, în urma acțiunilor lui Îlgaz, iar Haluk, unchiul acestuia, cere ca procurorul să fie aspru pedepsit.

Yekta nu pierde prilejul de a ataca procurorii Îlgaz și Pars și este convins că cel din urmă a dat ordinul atacului asupra lui Burak, suspect de multipla crimă din oraș.

În urma plângerilor făcute de către Yekta, inspectorul șef Turgut, de la Comisia Superioară a Magistraturii, îi solicită, pentru a da explicații în cazul morții ziaristului Burak, pe Pars, Îlgaz și Eren.

Ceylin reușește să afle adevărul despre așa zisul medic Cetin, care a început o relație cu Aylin, sora avocatei, iar aceasta din urmă va fi șocată să afle că “renumitul” doctor este o persoană mult mai în vârstă decât cel pe care îl cunoaște acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: La mulți ani, Pinar Deniz! Iată ce vârstă a împlinit Ceylin din serialul Secrete de familie și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie” difuzat la Kanal D.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc “Secrete de familie” de la Kanal D! Iată când va fi difuzată îndrăgita producție