Gestul făcut de Sorin Rus care a topit inimile fanilor: „A fi om e lucru mare” Câștigătorul Casa Iubirii s-a ținut de cuvânt

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 ian 2024, 09:58

Gestul făcut de Sorin Rus care a topit inimile fanilor: „A fi om e lucru mare”

Sursa: Captură YouTube

Sorin Rus, fost concurent în Casa Iubirii sezonul 1, și-a uimit fanii prin gestul său emoționant. Acesta a recurs la un gest frumos și sincer, după o provocare pierdută.

Sorin a fost câștigător în emisiunea „Casa Iubirii”, sezonul 1, de unde s-a ales cu marele premiu în valoare de 75.000 de lei, dar și cu o frumoasă relație, alături de Nicoleta.

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit, iar acum Sorin se gândește cu seriozitatea la întoarcerea în competiție.

Gestul făcut de Sorin Rus care a topit inimile fanilor

Sorin este extrem de activ pe rețelele sociale, dar are și un canal de YouTube, cu peste 10.000 de urmăritori. Acesta a postat de curând un filmuleț care i-a impresionat pe fani. Acesta s-a dus la un om nevoiaș și l-a hrănit cu mâncare caldă și hăinuțe.

Citește și: ”Să merg în sezonul 3?” Sorin Rus, anunț incendiar pentru fanii emisiunii ”Casa iubirii”. Ce spune câștigătorul primului sezon despre revenirea sa în casă

„Trebuie să fac acea provocare primită după meciul oficial cu Adelin, pe care l-am pierdut. Am promis că voi da de mâncare unui sărac. M-am întâlnit ieri cu doi. Cei care ați fost cu mine pe live ați văzut. O să le dau de mâncare la doi dintre ei, însă m-au întrebat și dacă am ceva haine, așa că am aici o gecuță de iarnă, o flanea cu fermoar, o bluză cu gât, tricouri de sală foarte bune, mie îmi sunt mici și încă o bluziță.

Astea sunt bonus. O să merg la magazin să le iau ceva de mâncare călduț.

Îmi voi onora provocarea, pentru că sunt un om de cuvânt, ceea ce la mulți lipsește.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Facem totul ca la carte. Am fost la market și am luat mâncărică călduță pentru ei. Mi-am făcut și provocarea, sunt bucuros că am reușit să o fac,” a spus Sorin Rus pe canalul său de YouTube.

Sorin Rus, legătură specială cu Dumnezeu

Pe lângă gestul impresionant, Sorin a decis să facă totul ca la carte, astfel că a ținut și post, fostul concurent considerând că sufletul său nu este complet împlinit.

„Consider că astăzi am făcut și o faptă bună în fața lui Dumnezeu, am și postit, deoarece simt că sunt îmbrăcat din toate punctele de vedere, dar sunt dezbrăcat atunci când vine vorba de suflet. Așa că încerc în perioada care urmează să fac fapte bune, chiar și fără provocări și anumite lucruri din astea și să postesc, să mă rog, să fiu aproape de cel de Sus.

Hăinuțele nu le-am mai dat. Pe cei doi cărora le-am promis hainele nu i-am mai găsit. M-am dus și m-am învârtit timp de jumătate de oră în zonă, așa că am mers la supermarket și i-am dat acestui sărman mâncărica,” a mai spus acesta.