Julia și Robi, mărturisiri uluitoare la cina romantică! „Ești frumoasă, elegantă! Ai ochi frumoși, buze frumoase!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința unei posibile relații

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2024, 19:53

Julia și Robi, primele atingeri tandre și priviri pătimașe! Iată cum a decurs cina lor romantică și ce confesiuni neașteptate și-au făcut cei doi concurenți emoționați!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de surprize uluitoare, dar și de noi provocări ce ii le aduc mari emoții și trăiri intense. Julia, concurență care a decis să rămână și în noul sezon pentru a-și caută în continuare jumătatea, a mărturisit încă de la început că s-a simțit atrasă fizic și îl admira foarte mult pe Robi, unul dintre băieții noi ai competiției, care de asemenea a declarat că tânăra corespunde standardelor sale.

Julia și Robi, primele atingeri tandre și priviri pătimașe! Iată cum a decurs cină lor romantică

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică, deoarece Julia și Robi au avut parte de momente speciale și de trăiri puternice în cadrul cinei de care au beneficiat. Vizibil emoționați, cei doi concurenți au pășit în camera roșie, acolo unde s-a desfășurat cină lor romantică și au încercat să se cunoască mai bine.

Robi i-a mărturisit Juliei încă de la începutul întâlnirii lor că este emoționat teribil și i-a făcut multe complimente partenerei sale, care la rândul ei s-a simțit măgulita și copleșită de emoții.

Citește și: Catinca, fosta concurentă de la Casa iubirii, apariție uluitoare în compania unui fost participant din cel de-al doilea sezon al emisiunii! Iată cum au fost surprinși cei doi

Robi: Ai zis că îți place de mine, nu? Nu trebuie să mai aud altceva! Nu-mi fac griji că dacă ai dansa cu altcineva s-ar întâmplă ceva! Eu am o vârstă, n-am avut o mie de femei, dar am avut câteva, am trecut prin fel și fel de situații și am fost mințit de multe ori!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Julia: Eu sunt genul de om, încă de la prezentarea mea aici în casă, în sezonul trecut, am spus că dacă este un lucru pe care nu-l suport este minciună!

Robi: De ce m-ai ales pe mine?

Julia: Nu am neapărat un tipar, bine, pot să zic că băieții mai bruneți mă atrag! Îmi place foarte mult de tine! Îmi place că ești familist! Mi-a plăcut că ai spus că ești credincios! Mi se pare că ești un bărbat hotărât că știi ce îți dorești

de la viață!

Citește și: Robi, surprins alături de frații Tate! Concurentul nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul: „Top G”