Mesaje frumoase de Bună Dimineața: Trezește-te și haide să zâmbim! Ziua cu tine devine mai veselă!”

Autor: Denisa Irimia

Mesaje pentru cei dragi 

Sursa: freepik

Nu există nimic mai reconfortant decât să începi ziua cu un mesaj special primit de la cineva drag sau, poate chiar mai minunat, să fii tu acela/aceea care aduce o doză de bucurie și inspirație cu un mesaj de bună dimineața.

Prin intermediul unui cuvânt bine ales și plin de căldură, poți transforma dimineața cuiva într-o experiență mai luminoasă și să-i demonstrezi că ești alături de ei încă de la primele ore ale zilei.

Citește și: La mulți ani, Mihai și Mihaela! Mesaje și urări pentru cei care poară aceste nume

Mesaje frumoase de Bună Dimineața

Pentru a te inspira în această frumoasă practică, te invit să descoperi în materialul următor cele mai expresive și încurajatoare mesaje de bună dimineața, menite să aducă zâmbetul pe fețele celor dragi.

Încurajează-ți persoanele dragi oferindu-le cuvinte pline de optimism și bucurie la începutul fiecărei zile, dorindu-le să își înceapă ziua cu inima deschisă și zâmbetul pe chip.

 În loc de simplul salut "bună dimineața", îmbrățișează ideea de a transmite un mesaj personalizat, înviorător și plin de sinceritate, prin care să le arăți că gândurile tale bune îi însoțesc încă de la primele clipe ale dimineții.

Este o modalitate minunată de a crea legături autentice și de a evidenția importanța lor în viața ta.

Mesaje de bună dimineața pentru iubit

M-am trezit cu gândul la zâmbetele, râsul și fericirea ta! Tot ce vreau să îți spun e că te iubesc foarte mult! Bună dimineața, dragostea mea!

Trezește-te Iubire, bună dimineața! Te iubesc!

Este bună dimineața doar atunci când ești lângă mine.

Bună dimineața, iubire!

Doar gândindu-mă la ține, ziua mea devine mai frumoasă. Bună dimineața!

Ai fost un bob de cafea în viața trecută? Trebuie să fi fost, pentru că eu nu pot începe ziua fără tine. Bună dimineața, iubirea mea!

În fiecare dimineață mă trezesc și uit de toate motivele care mă fac să mă simt tristă, pentru că îmi amintesc de singurul motiv care mă face fericit: TU.

Bună dimineața!

Mesaje de bună dimineața pentru iubită

Bună, dragoste! Te-ai trezit deja? Ai reușit să îți urmărești visul frumos? Aștept să mi-l povestești. Fie ca dimineața ta să fie însorită și plăcută!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un sărut și-o-mbrățișare pentru o iubire mare! Bună dimineața, dragostea mea!

Iubesc să te văd fericită și cea mai mare recompensă a mea este să te văd că zâmbești. Știu că viața poate fi dură, dar de-asta sunt eu aici: să îți arăt că viața poate fi incredibilă, plină de dragoste și fericire.

Bună dimineața! Trezește-te iubire, noaptea s-a terminat! Vezi peste geam cum strălucește minunatul soare! Vreau ca viața ta să se umple cu lumina acestui soare și bucuria zilei.

Să fie ceva de amintit despre această zi! Inima mea caldă îți transmite o mică îmbrățișare și îți urează ca ziua să-ți aducă noroc, să te scutească de griji și să fie ușoară!

Draga mea, poți să-mi spui că sunt nebun, dar de fiecare dată când inima mea bate, îți strigă numele. Bună dimineața, viața mea!

Cineva mi-a spus că o oră durează 60 de minute și un minut durează 60 de secunde…. Dar nimeni nu mi-a zis că o secundă fără tine durează o veșnicie. Bună dimineața!

Bună dimineața, dragostea mea! Am dormit și te-am visat, m-am trezit și tot te visez! Secundele vor fi minute, minutele ore până ne vedem!

Bună dimineața, iubire! Răsari și strălucește! Luminează-mi și azi dragostea pentru tine! Abia aștept să ne vedem!

Citește și: Cine a fost Sfântul Apostol și Evanghelist Matei? Tradiții pentru această zi

Mesaje de bună dimineața pentru prieteni

Trezește-te și haide să zâmbim! Ziua cu tine devine mai veselă! Bună dimineața!

Zâmbește! La urma urmei, zâmbetul tău mereu îmi dă o stare de spirit bună!

Când e prea trist să te uiți în spate și ți-e frică să te uiți înainte, uită-te în dreapta ta, sunt lângă tine.

Lasă dimineața să-ți indice drumul acolo unde nu există niciun cuvânt „tristețe” și unde domină dragostea!

Pentru o lume întreagă ești doar cineva. Însă pentru acest cineva, tu ești lumea întreagă! Bună dimineața!