Mihaela de la ”Casa iubirii”, gest inedit din partea lui Sorin Rus: ”Am primit o surpriză de la Sorin” Ce se întâmplă între cei doi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 ian 2024, 19:03

Ce spune Mihaela despre apropierea de Sorin Rus

Sursa: Instagram- Mihaela Homa/ Soryn Rus

Dezvăluiri incendiare făcute de câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Mihaela spune adevărul despre relația pe care o are cu Sorin.

După ce a fost desemnată câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Mihaela și-a surprins fanii în momentul în care s-a afișat cu Sorin. Câștigătorul primului sezon i-a pregătit acesteia o surpriză la întoarcerea acasă.

Sorin Rus i-a pregătit o surpriză Mihaelei

În cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Bianca Comănici i-a avut invitați pe câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, pe Mihaela și Radu.

Apropierile dintre Mihaela și Sorin Rus i-a pus pe fanii celor doi pe jar, speculând începutul unei relații de iubire între cei doi foști concurenți.

Citește și: Robert, fostul concurent din „Casa iubirii”, hotărât să-și pună pirostriile: „La anul fac nuntă”. Mihaela va fi viitoarea lui soție?

Mihaela a dezvăluit faptul că la întoarcerea acasă, Sorin Rus și câțiva prieteni i-au pregătit acesteia o surpriză.

Câștigătoarea sezonului 2 a fost așteptată cu flori, tort, șampanie și confeti. Mihaela nu se aștepta la un asemenea gest din partea lui Sorin, mărturisind ce se întâmplă între cei doi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Am primit o surpriză de la prietenii mei și Sorin. Sorin m-a susținut foarte mult, și-a dorit să câștig eu, mi se pare normal să ne susținem fiind din aceeași zonă. Când am ajuns la Satu Mare...m-au întâmpinat cu tort, cu flori, cu confeti. Când am deschis ușa, am rămas așa”, a spus Mihaela pentru Culisele iubirii.

Ce spune Radu despre o posibilă relație între Mihaela și Sorin

Deși a dezvăluit că ea și Sorin sunt doar amici și că s-au susținut în cadrul emisiunii ”Casa iubirii”, Mihaela nu exclude o posibilă relație pe viitor. Nu doar fanii, ci și Radu este convins de faptul că Mihaela și Sorin se potrivesc.

”Știi că ți-am zis și afară acest lucru. Mie mi se pare că se potrivesc, fiind amândoi din aceeași zonă, cu tradițiile, cu toate lucrurile alea acolo, eu zic că ei s-ar potrivi.

La caracter, la înălțime”, a spus Radu.

Citește și: ”Niciodată să nu spui niciodată” Ce au discutat Robert și Mihaela după finala celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii”. Câștigătoarea, declarații inedite cu privire la relația cu Sorin Rus

Mihaela nu a discutat doar despre Sorin, ci și despre Catinca. După ce a fost eliminată înainte de marea finală, Catinca a susținut faptul că nu o suportă pe Mihaela și că nu și-ar dori să fie vreodată în preajma ei.

Mihaela a dezvăluit faptul că nu este deranjată de afirmațiile Catincăi și este convinsă de faptul că cele două nu ar putea rezona niciodată.