Cât costă să îți cânte Theo Rose la nuntă! Tariful e de ordinul zecilor de mii de euro

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 ian 2024, 12:32

Theo Rose cere sume fabuloase pentru a cânta la o nuntă

Sursa: Captură YouTube; Unsplash

Theo Rose este una dintre cele mai populare cântărețe din România, fiind foarte îndrăgită de către către public.

Pentru faptul că a ajuns printre cei mai valoroși artiști ai momentului, Theo Rose cere sume foarte mari pentru a cânta la evenimente cu formația ei.

Cât cere Theo Rose pentru a cânta la o nuntă

Recent, pe Tik Tok a apărut un videoclip în care o persoană a dezvăluit cât cere cântăreața pentru a concerta la o nuntă, suma fiind de ordinul zecilor de euro pentru nici măcar o oră.

„Când Theo Rose îți cere 12.000 de euro+ costuri suplimentare, pentru un program de 45 de minute la nuntă, iar formația îți ia 5.000 toată noaptea”,  a scris o internaută în respectivul clip. 

Aceasta a încercat să aducă o notă comică filmulețului, punând pe fundal o fotografie cu teancuri de bancnote a câte 50 de euro, iar în prim-plan atașându-l un cunoscut personaj care plânge în hohote.

@andreeaelena2097 #Meme #MemeCut #csfnaicsf😂😂😂 ♬ sunet original- Elena Enache

Citește și: Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au decis să formeze un cuplu: ”A vrut să îmi spună”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Ce părere au internauții despre prețul cerut de Theo Rose

Deși a vrut să se amuze de situație, oamenii din online au rămas revoltați de prețul cerut de către Theo Rose la un astfel de eveniment.

„Lasă-ne, că doar nu e Beyonce.../ Mai ieftin e Florin Salam sau Biju/ Mai bine îți iei o mașină și bagi un DJ/ Tot voi ați umflat-o mereu, de asta și tariful! Ar trebui să apelăm și la formații, să vezi atunci ce scad prețurile ”vedetelor”/ Foarte scump pe criza asta, părerea mea”,  au

fost câteva dintre comentariile la respectivul filmuleț de pe Tik Tok.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă înainte de a se căsători! Cum arată noua locuință a celor doi și când urmează să facă nunta

Însă, alții au fost de altă părere, considerând că artista merită acești bani, întrucât este o vedetă foarte cunoscută și apreciată la nivel național și că, pe lângă aceste aspecte, are un mare talent și o voce foarte bună.

„La ce voce are, i-aș da și 20.000/ Vedetele cer atât (puțin totuși) pentru că sunt vedete/ Nu este doar Theo Rose, mai este și formația/ Pentru România are un nume destul de mare/ Unde e cerere e și ofertă, totuși cântă super bine, comparativ cu stilul muzical predominant actual! Își merită banii!”,  au transmis susținătorii lui Theo Rose, fiind foarte intrigați de comentariile răutăcioase.