Dilek, părăsită de Taner

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Poveste din Anatolia” vor fi martori, prin intermediul micului ecran, unor noi momente emoționante prin care vor trece personajele preferate ale îndrăgitei producții difuzate la Kanal D.

Taner și Dilek continuă să își ascundă sentimentele unul față de celălalt, deși amândoi se iubesc foarte mult, însă Veysel și Ramazan sunt cei care îl încurajează pe vărul lor să își “asculte” inima și să-i mărturisească trăirile femeii iubite.

Citește și: Dilek, decizie radicală

Dilek, părăsită de Taner

Totul culminează cu faptul că Dilek trebuie să se întoarcă în Istanbul, iar gândul că o va pierde din nou, pe femeia iubită, îl întristează peste măsură pe Taner.

Pe de altă parte, mama tânărului dorește să își căsătorească fiul cu o fată din oraș dar Taner nici nu vrea să audă de această uniune.

Citește și: Dilek îl anunță pe Taner că s-a despărțit de logodnicul său.Vezi online live episodul 3 al serialului “Poveste din Anatolia”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serdar nu acceptă despărțirea de logodnica sa și decide să se răzbune pe Taner, pe care-l consideră vinovat de despărțirea lor. Când Dilek decide că a venit momentul să-i mărturisească lui Taner tot ce simte pentru el, un eveniment neașteptat se va petrece, iar frumoasa fată va avea de suferit.

Ce întâmplare, în care va fi implicat Taner, o va face pe Dilek să sufere teribil, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.