Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Iată cine au fost cei doi concurenți norocoși, care au savurat tiramisu! „Ce poftă aveam!” Larisa a fost cea care a pregătit decorul romantic pentru cei doi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2024, 19:47

Larisa a pregătit decorul din gradina pentru un date

Sursa: Captură YouTube

Momente neprevăzute în Casa iubirii! Doi concurenți au ajuns în grădină singuri, unde au savurat tiramisu! Întregul decor a fost pregătit de către Larisa! Iată cum a reacționat concurenta la vederea băiatului selectat! „Ferească Dumnezeu să te îneci!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță cu noi concurenți dornici să își caute jumătatea, cărora li s-au alăturat și patru concurenți din sezonul precedent, Julia, Larisa, Patrick și Cosmin, care și-au dorit enorm să rămână pentru a-și continuă periplul în cadrul show-ului. Încă de la primele ediții ele noului sezon unii concurenți și-au exprimat admirația pentru anumite fete și chiar au început să interacționeze cu ele fie în camera roșie, fie în platou cu diverse ocazii.

Momente neprevăzute în Casa iubirii! Doi concurenți au ajuns în grădină singuri, unde au savurat tiramisu

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică împletită însă și cu momente tensionate, deoarece se vor iscă din nou gelozii și invidii aprige, mai ales în rândul fetelor. Ca în fiecare ediție concurenții au avut parte de multe provocări. De această dată cea care a fost pusă într-o situație dificilă a fost Larisa, care a primit sarcina de a pregăti decorul unui date pentru doi concurenți.

Citește și: Bogdan și-a încercat norocul cu Virginia, dar tot la Larisa s-a întors. Cum a reacționat concurenta: "Ești aici pentru emisiune!"

„Dragă Larisa, astăzi, o față și un băiat vor savura împreună un delicios tiramisu datorită propunerii tale. De aceea, te considerăm cea mai potrivită pentru amenajarea spațiului în care aceștia îl vor degusta. Ai la dispoziție 10 minute și tot ce este necesar pentru a decora cu grijă grădina din casă fetelor.

Avem încredere în gusturile și finețea ta pentru această sarcină. După ce va expiră timpul, te poți retrage în bucătărie și să pregătești farfuriile cu tiramisu. Când cei doi norocoși ajung în grădina, vei primi un mesaj pe plasmă pentru a duce prăjitură. Fii creativă!”, au fost cuvintele primite de Larisa în bilețelul venit din partea producției.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Lorena de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”Unde crezi că merg?”. Alături de cine a fost surprins Laurențiu după plecarea iubitei sale

În cele din urmă, Larisa a aflat cu stupoare că a pregătit decorul pentru întâlnirea ce avea să se întâmple între Daniela și unul dintre băieți, care a fost selectat aleatoriu. Însă și mai mare i-a fost uimirea frumoasei blondine în clipă în care a aflat că băiatul selectat este nimeni altul decât Ștefan, unul dintre cei pe care și ea îi admira.

Această a trecut prin frământări teribile la gândul că îl va pierde definitiv pe Ștefan.