Este frumoasă și nu are nevoie de tatăl ei să te bată! Cum arată Bianca Bree, fiica actorului Jean Claude Van Damme

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 ian 2024, 16:02
Bianca Bree are un corp de invidiat pe care îl afișează de fiecare dată când are ocazia
Sursa: Instagram iambbgun

Jean Claude Van Damme este un actor cunoscut de milioane de persoane pentru rolurile sale în filmele de acțiune, însă nu mulți știu de fiica acestuia.

Românii ce sunt pasionați de filme de acțiune știu să numească câteva în care actorul Jean Claude Van Damme să apară și să îi impresioneze prin rolurile sale, dar și prin flexibilitatea sa de invidiat. Deși Jean Claude Van Damme este foarte cunoscut în întreaga lume, fiica acestuia, Bianca Bree, a fost ținută departe de ochii publicului. Iată cum arată fata lui Jean Claude Van Damme, dar și care este cea mai mare pasiune a ei.

Cum arată Bianca Bree, fiica lui Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme este celebru pentru multitudinea de producții cinematografice în care și-a făcut apariția, fiind adesea apreciat pentru flexibilitatea sa sau pentru ușurința cu care reușea să facă șpagatul, însă pe lângă această parte a vieții sale, Jean Claude Van Damme este un familist convins. Actorul este tatăl mândru a trei copii, mai exact doi băieți și o fată, iar deși Bianca Bree a reușit să stea departe de lumina reflectoarelor, aceasta nu a reușit să nu stârnească atenția oamenilor deoarece împărțea pasiunea

tatălui ei pentru artele marțiale.

Bianca Bree are 33 de ani, iar cu toate acestea, frumusețea ei este una absolut răvășitoare, iar ceea ce o aduce în atenția publicului este faptul că este expertă în arte marțiale, asemenea tatălui ei. Acesta este unul dintre secretele pe care Bianca Bree le are pentru a se menține într-o formă de invidiat.

Citește și: Din cluburile fierbinti ale Capitalei, Jean Claude Van Damme a ajuns, astazi, la peste 2 000 de metri altitudine. Ce a facut starul la Balea Lac

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fata de 33 de ani are foarte multe lucruri în comun cu tatăl ei, Jean Claude Van Damme, printre care se poate număra pasiunea acesteia pentru actorie, de-a lungul anilor jucând în numeroase producții cinematografice, existând și momente în care Bianca Bree și Jean Claude Van Damme au jucat împreună, precum Soldiers (2010), Assassination Games (2011), 6 Bullets (2012), Alien Uprising (2012), Welcome to the Jungle (2013) și Full Love (2014).

Bianca Bree îi uimește pe admiratorii ei cu imaginile și filmările pe care le pune pe rețelele ei de socializare, fiind foarte activă în mediul online, acolo unde arată cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat, dar în care se și mândrește cu talia de viespe pe care o are, dar și părul lung și șaten.

Bianca și-a urât tatăl în copilărie

Relația dintre Bianca Bree și Jean Claude Van Damme nu a fost întotdeauna una bună, acest lucru îl recunoaște și pasionata de arte marțiale, însă există și momente în care l-a urât pe acesta. Deși Bianca Bree are numeroase pasiuni pe care le împarte cu tatăl ei, ea, alături de cei doi frați au ei nu au fost niciodată împinși de la spate pentru a alege aceste activități sportive.

Bianca Bree povestelte cum la 7 ani a ales să facă balet și patinaj pe gheață, iar pentru foarte mult timp, patinajul rămăsese cea mai mare pasiune a ei, dorindu-și să participe la Jocurile Olimpice. Fata lui Jean Claude Van Damme avea planuri foarte mari, însă o accidentare i-a furat visele, iar pentru o perioadă a simțit că s-a blocat, însă actorul i-a arătat frumusețea artelor marțiale, iar deși i-a plăcut experiența, nu a prezentat prea mul interes, fiind un moment dificil al relației lor.

După ce anii au trecut, Jean Claude Van Damme începuse să aibă mai multă presiune din partea oamenilor, iar într-un interviu a recunoscut că avea nevoie de 10 grame de substanțe interzise, acesta începea să se lupte cu jurnaliștii și a luat parte la multe runde de dezintoxicare, urmând să fie diagnosticat ca bipolar înainte de a se curăța, iar aceasta este perioada pe care Bianca Bree o consideră sumbră pentru cei doi, potrivit nypost.com.