Tzancă Uraganu, ultimele pregătiri pentru deschiderea cartierului său de lux: „Spuneți cum vi se pare”

Autor: Diana Ghita

Tzancă Uraganu își face propriul complex rezidențial

Sursa: TikTok Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țara noastră, iar acum se pregătește să devină antreprenor.

Tzancă Uraganu nu se rezumă doar la cântat, ci are o viziune mult mai largă. Acesta se pregătește să-și deschidă propria lui afacere în domeniul imobiliar, lucru pe care l-a împărtășit și cu fanii săi.

Tzancă Uraganu este pregătit să-și deschidă cartierul de lux

Un clip în care Tzancă ștampilează documentul cu schița imobilelor din cartierul lui rezidențial a devenit viral pe Tik Tok, adunând peste 40 de mii de aprecieri.

În descrierea filmulețului, manelistul a scris: „Mai e puțin și dăm drumul la “TZU RESIDENCE” ÎN MARTIE!!!”.

@tzzzancauraganu

Mai e putin si dam drumul la “TZU RESIDENCE”IN MARTIE!!! ❤️🙏🏻

♬ son original- petrisor rostas

publicat acest videoclip, artistul a primit multe mesaje de la internauți, în care aceștia și-au exprimat curiozitățile vizavi de respectivul proiect.

Astfel, la o lună distanță, Tzancă a venit cu explicații, arătându-le oamenilor din online cum vor arăta casele din complexul lui rezidențial și dându-le detalii despre amplasamentul cartierului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Salutare, dragii mei prieteni! Vreau să vă prezint puțin din proiectul ”Tzancă Uraganu Residence”, care va începe în luna martie, undeva pe lângă București. Vreau să vedeți puțin cam cum ar arăta, am ales deja proiectul, o să aveți și o prezentare 3D și o să revin cu mai multe detalii”,  a spus cântărețul într-un clip postat pe pagina lui personală de Tik Tok.

Citește și: Tzancă Uraganu l-a băgat pe Irinel Columbeanu în formația lui! „Am grijă de el”. Artistul a făcut marele anunț în mediul online

Ce părere au urmăritorii lui Tzancă Uraganu despre complexul rezidențial

De asemenea, Tzancă și-a dorit să afle părerea internauților despre aspectul locuințelor din complex și despre modul în care acestea sunt așezate, așa că le-a arătat o imagine simulată pe computer, în care le-a arătat cum a gândit estetica și structura cartierului de lux.

„Spuneți-mi ce părere aveți, când voi avea proiectul 3D, cu toate detaliile și cu prezentarea, atunci o să vă dau mai multe detalii exact unde se află, pentru că se află chiar lângă București, deci pot să spun că

este lipit de București.

O să vă spun mai târziu puțin exact unde e, dar vreau să-mi dați o părere, să-mi spuneți cum vi se pare. Așa vor fi casele înșiruite și ce să spun... Doamne ajută! Din martie începem!”,  a spus Tzancă Uraganu în clip.

Citește și: Ce spune Florin Salam despre Tzancă Uraganu „N-o să-mi ia fața” Manelistul, dezvăluiri fără perdea despre colegul de breaslă

@tzzzancauraganu

O mica prezentare de inceput TZU RESIDENCE!!! LUCRARILE VOR INCEPE IN LUNA MARTIE!!!

♬ sunet original- tzzzanca uraganu 🏆

Cei din online nu au întârziat să-și exprime părerile vizavi de proiectul prezentat de artist, arătându-se încântați de cum ideea lui.

„Arată bine!!/ Ar trebui separate una de alta, e deranjant să ai casă lipită de vecin/ Arată super... crede-mă... și eu cred că o să le vinzi că pâinea caldă... Felicitări!/ Bravo, Tzancă, proiect frumos”,  au fost comentariile câtorva internauți la respectivul filmuleț.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.