„Nu mai sunt amantă, sunt iubită”. Cum a scăpat Iuliana Marciuc de statutul de amantă

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 ian 2024, 16:04

Iuliana Marciuc a fost una dintre cele mai longevive amante din showbiz-ul românesc

Sursa: romaniatv.net

Iuliana Marciuc a fost cunoscută foarte mult timp de către oamenii din România ca fiind amanta lui Adrian Enache, însă aceasta a reușit să îi devină iubită.

Relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache a fost întotdeauna controversată, Adrian Enache fiind prins în timp ce își împărțea patul atât cu soția sa, Corina, cât și cu amanta sa, Iuliana. Deși statutul de amantă nu era unul cu care să se mândrească, Iuliana Marciuc a reușit ca după 15 de ani de stat în umbra soției lui Adrian Enache să ajungă la statutul de iubită și ulterior de logodnică.

Povestea complicată de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Iuliana Marciuc este o cunoscută jurnalistă din spațiul românesc, însă aceasta nu a fost recunoscută de către români doar pentru aparițiile sale răvășitoare sau emisiunile de succes, dar și pentru statutul de amantă pe care l-a avut timp de 15 de ani. Înainte de a începe o poveste de dragoste cu actorul Adrian Enache, Iuliana Marciuc a fost căsătorită cu Remus Posea, însă aceasta a decis să divorțeze de acesta pentru a își urma inima. 

Jurnalista recunoaște că aceasta s-a îndrăgostit înnebunește de Adrian Enache în anul 1995, fiind dragoste la prima vedere. Iuliana Marciuc recunoaște că nu și-a putut salva căsnicia deoarece inima ei deja îi aparținea altcuiva, iar pentru a repara o relație este nevoie de două persoane care să își dea interesul, altfel este în zadar. Înainte ca Adrian Enache să poată începe o relație oficială cu Iuliana Marciuc, acesta a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Corina, mama fetei sale, însă dintre cei 20 de ani de mariaj, în 15 dintre aceștia actorul a dus o viață

dublă, iubindu-se în ochii publici cu Iuliana Marciuc.

Citește și: Impreuna la petrecerea baietelului lor! Iuliana Marciuc si Adrian Enache l-au sarbatorit pe David

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși Adrian Enache a avut o viață dublă, acesta nu și-a neglijat fata, fiind un tată devotat, însă această situație nu a putut să meargă o veșnicie. Fosta soție a actorului recunoaște că Iuliana Marciuc a fost unul dintre factorii pentru care Corina a cerut de nenumărate ori divorțul din partea lui Adrian Enache, ajutând și insistențele Iulianei Marciuc de a oficializa relația celor doi. Momentul în care Corina a decis să pună punct acestei căsnicii cu Adrian Enache a fost atunci când a aflat că Iuliana a rămas gravidă, dând naștere unui băiat, David, cu care cei doi se

mândresc.

În timpul celor 25 de ani de relație amoroasă, plină de controverse și iubire, Iuliana Marciuc a recunoscut că a avut câteva momente în care voia să renunțe la Adrian Enache, însă nu deoarece ajunsese la capătul puterilor, ci pentru că începuse să observe lipsa de moralitate a situației. „Am fost educată într-un anumit fel, dar mă complăceam într-o situaţie care nu-mi plăcea deloc. Iar asta în ciuda faptului că nu m-am simţit niciodată ca o amantă.”,

a declarat Iuliana Marciuc, potrivit adevarul.ro.

De ce nu vrea Iuliana Marciuc să se căsătorească?

După 15 de ani în care a acceptat statutul de amantă, Iuliana Marciuc a fost surprinsă de Adrian Enache cu o cerere în căsătorie în anul 2010, în Bulgaria, la Balcic. Momentul acesta a avut loc în cadrul unei nunți la care erau nași, iar când au auzit locația de vis unde avea loc nunta acestora, cei doi s-au gândit că este un loc perfect pentru o logodnă. 

Acest moment important i-a unit și în fața Domnului, fără acest element nu ar fi putut să își cunune prietenii, fiind momentul așteptat de cei doi timp de 25 de ani. Deși inelul este pe mâna Iulianei Marciuc de 14 ani, aceasta nu își dorește să se căsătorească cu Adrian Enache, mărturisind că motivul ar fi frica unui posibil divorț.

„Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”,  a declarat Iuliana Marciuc, potrivit spynews.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.