Taner nu renunță la Dilek. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”

Autor: Diana Tilă
video Foto(8)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Poveste din Anatolia”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Taner aflat în față unor noi provocări ale destinului.

Citește și: Poveste din Anatolia” – când visurile devin realitate! Totul despre “66”, aparatul care sfidează gravitația în serialul de la Kanal D! Berk Atan: “ <66> nu zboară, de fapt, noi facem să zboare visele!”

Taner nu renunță la Dilek

Îndrăgostit iremediabil de frumoasa Dilek, Taner încearcă, din răsputeri, să-și găsească curajul pentru a-și mărturisi sentimentele în fața femeii iubite. Pe de altă parte, Dilek simte că nu se poate întoarce încă acasă, în Istanbul, fără a afla dacă Taner îi împărtășește sentimentele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Drumurile celor doi tineri se întrepătrund tot mai des în orașul natal și astfel, aceștia ajung să rememoreze momentele minunate trăite împreună, în copilărie. Când Dilek află că este  nevoită să se întoarcă în Istanbul, mai repede decât și-a dorit, Taner simte că trebuie să intervină.

Citește și: Berk Atan, actorul din serialul “Poveste din Anatolia”, greutăți la început de drum: “Erau zile când întindeam un cearșaf pe jos și dormeam pe el”

Dacă va reuși Taner să o păstreze lângă el, pe frumoasa Dilek, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.