''Am timp să lupt și pentru Larisa!'' Bogdan și Ștefania, apropieri tandre! Se leagă o idila? Cosmin rămâne fără cuvinte! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, sâmbătă, 27 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 ian 2024, 19:00
Bogdan și Ștefania Foto(4)

Bogdan și Ștefania in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Bogdan și Ștefania sunt din ce în ce mai apropiați! Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, sâmbătă, 27 ianuarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Bogdan și Ștefania, surprinși în ipostaze tandre! Iată cum vor reacționa Cosmin și Larisa!

Citește și: Laurențiu nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi! Daniela, vinovată? Ce a pățit concurentul de la Casa iubirii

Bogdan și Ștefania, apropieri tandre în Casa iubirii!

Sezonul al treilea al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație. În ediția de sâmbătă, 27 ianuarie, concurenții vor avea parte de multe controverse și tensiuni iscate din cauza geloziei.

Lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii, pentru Larisa și Cosmin, după ce Bogdan își va lua inima în dinți și va merge în Casa iubirii să o îmbrățișeze pe Ștefania.

Gestul concurentului îi va lăsa pe toți fără cuvinte!

Robert:'' Ștefania, Bogdan e cam supărat. Ce părere ai?''

Ștefania: ''I-aș da o îmbrățișare!''

Bogdan: ''Pot să vin?''

Ștefania: ''Da!''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă Bogdan a declarat că este atras de Larisa și vrea să o cunoască, se pare că tânărul a călcat din nou strâmb. După ce în urmă cu câteva zile a avut o mică tentativă de cunoaștere cu Virginia, în ediția de sâmbătă, tânărul se apropie de Ștefania. Julia nu rămâne indiferentă și îi atrage atenția.

Julia: ''Bogdan, lupta pentru Larisa!''

Bogdan: ''Lasă că am timp să lupt și pentru Larisa! Acum am nevoie de o îmbrățișare!''

Julia:'' Ai dat-o de gard!''

Larisa nu pare afectată de gestul lui Bogdan, însă, Cosmin trece prin frământări teribile, gândindu-se că treptat o va pierde pe Ștefania, dacă această va pica în mrejele lui Bogdan, care pare foarte hotărât să își atingă scopul suprem de a cuceri o fată din Casa iubirii.

Citește și: Lorena de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”Unde crezi că merg?”. Alături de cine a fost surprins Laurențiu după plecarea iubitei sale

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!