''Treaba nu o să rămână așa!'' Bogdan, reacție neașteptată după ce Larisa a spus că nu sunt compatibili! Concurentul e hotărât să lupte în continuare pentru inima blondinei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 ian 2024, 16:12

Larisa si Bogdan in Casa iubirii

Bogdan este hotărât să o cucerească pe Larisa, chiar dacă aceasta nu îl vede ca pe un posibil partener! Iată ce au declarat cei doi concurenți despre relația lor!

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție de-a dreptul incendiară, sâmbătă, 27 ianuarie. Fanii competiției au asistat la momente surprinzătoare. Bogdan vrea cu orice preț să o cucerească pe Larisa. 

Citește și: Ștefan, măcinat de gelozie, după ce Larisa și-a îndreptat atenția spre Robert! Iată ce reproșuri aprige a lansat concurentul și cum a reacționat Larisa! „În capul meu încă nu e ordine!”

Bogdan, reacție neașteptată după ce Larisa a spus că nu sunt compatibili!

Larisa este una dintre cele mai curtate concurente de la Casa iubirii! Încă de la începutul sezonul trei al emisiunii, trei băieți se luptă pentru inima ei. Bogdan, Robert și Ștefan sunt masculi pe care Larisa a reușit să-i cucerească. Însă, tânăra are ochi doar pentru doi tineri, Robert și Ștefan. 

În ediția de sâmbătă, 27 ianuarie, Larisa a încercat să-i explice lui Bogdan că nu sunt compatibili și că nu îl vede ca pe un posibil partener.

Cu toate acestea, Bogdan nu se dă bătut și este hotărât să lupte în continuare pentru Larisa 

Bogdan: ''Oricum, treaba nu o să rămână așa! Adică, eu știu ce vreau și o să lupt.''

Larisa: "Eu am spus ceea ce am avut de zis. Am zis că nu mă deranjează să interacționez în continuare cu el. Dacă el o să se ceară la mine și o să i se permită, clar eu voi discuta cu el."

Bogdan: "Larisa, până când nu te vei pronunța că ești într-o cunoaștere special cu cineva, fie Robert, fie Ștefan, eu o să continui ce am eu în cap. Înțelegi? Eu nu mă las influențat de nimeni!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Patrick: "Sună un pic dubios, Bogdan! Sper că nu trebuie ca Larisa să meargă cu bodyguarzi  după ea."

Bogdan: "Pe mine nu mă afectează cu nimic, chiar îmi dă putere mai mare să lupt. O să vedem ce se va întâmpla! A spus că nu a simțit nimic din gesturile pe care le-am făcut, dar asta nu înseamnă că nu o să simtă pe viitor."

Larisa a explicat că la început a văzut o compatibilitate cu Bogdan, dar asta pentru că asculta sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie. Mai mult, blondina a declarat că Bogdan i-a lăsat impresia că o cunoaște, dar pe parcurs și-a dat seama că tânărul nu știe nimic despre ea.

Cu toate acestea, concurentul nu acceptă că a pierdut în fața celorlalți băieți și este hotărât să lupte pentru Larisa, până la finalul emisiunii: "Dacă eu decid să fac gesturi, este strict decizia mea.

Nu interesează pe nimeni din casa asta ce vreau eu să fac. Dacă eu aleg să-i fac gesturi frumoase Larisei, o să-i fac gesturi în continuare, până se termină emisiunea, simplu!"

Citește și: Larisa, lovitură teribilă pentru Ștefan, în Casa iubirii! Concurenta l-a chemat pe Robert în camera roșie! „Data trecută a ales Dumnezeu, de data asta aleg eu!” Iată cum a reacționat Ștefan și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Bogdan în emisiune și dacă va reuși să o cucerească pe Larisa.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii", o călătorie importanta pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!