„Ajunseseră să mă care cu pătura”. Cătălin Crișan, operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

Autor: Diana Bostan

Cătălin Crișan a fost operat de urgență

Sursa: Facebook

Cătălin Crișan a fost operat de urgență. Artistul a dezvăluit faptul că a suferit o intervenție chirurgicală complicată.

Artistul Cătălin Crișan a trecut prin momente dificile. Îndrăgitul cântăreț s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate, care l-au condus de urgență pe masa de operație. Cum se simte acesta după intervenție.

Cătălin Crișan a fost supus unei intervenții chirurgicale

Artistul Cătălin Crișan s-a confruntat cu o hernie de disc, iar în urma durerilor groaznice, artistul a fost nevoit să ajungă pe masa de operație.

Cântărețul a dezvăluit faptul că această perioadă a fost una extrem de chinuitoare, însă nici intervenția chirurgicală în sine nu a fost mai ușoară.

Cătălin Crișan a dezvăluit o poveste tulburătoare despre lupta sa cu durerile de spate și picior, care au evoluat într-o stare tot mai gravă, afectându-i mobilitatea într-o măsură alarmantă. Artistul a recunoscut că a ajuns să fie transportat cu pătura dintr-un loc în altul, devenind practic dependent de ajutorul altora pentru activități cotidiene.

Citește și: Cătălin Crişan redă speranţa unei familii

În încercarea de a amâna momentul operației, artistul a experimentat diverse tratamente, inclusiv infiltrații, însă fără rezultate semnificative. Cu toate acestea, teama și reticența față de operație l-au făcut să amâne decizia. În cele din urmă, Cătălin Crișan a fost nevoit să accepte realitatea și să treacă prin această operație. Cu toate că anestezia locală nu și-a făcut efectul, artistul a avut curajul de a merge înainte cu intervenția, descriind-o ca fiind realizată "aproape pe viu".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a decurs intervenția și cum se simte Cătălin Crișan după operație

„Nu se mai putea deloc.

Aveam dureri groaznice, de spate, și piciorul stâng. Nu mă mai puteam deplasa. Ajunseseră să mă care cu pătura. Am văzut și eu că Dumnezeu îți dă cât poți duce. Așa dureri mari cum am avut, nicio alta nu le va putea depăși. Și medicii îmi spuneau că sunt asemănătoare cu cele de la naștere. A fost ceva de groază(...) Între timp, înainte de a ajunge la operații, am făcut infiltrații.
Dar nu au avut efect. Iar la mine nu prinde anestezia locală deloc, astfel că acestea au fost făcute aproape pe viu. Ce să zic, a fost interesant, nu m-am plictisit
”, a dezvăluit Cătălin Crișan pentru Cancan.ro.

Citește și: Cătălin Crişan:"Nu ne-am planificat luna de miere deocamdată pentru că ea nu poate pleca încă de la serviciu"

Cătălin Crișan a dezvăluit că acum se află în recuperare și se simte din ce în ce mai bine. Cu toate provocările traversate, artistul și-a surprins fanii prin întoarcerea sa pe scenă, demonstrând astfel voința sa puternică de a reveni la pasiunea sa pentru muzică și de a împărtăși această bucurie cu admiratorii săi.

Cu toate acestea, experiența sa nu a fost una ușoară. În perioada premergătoare operației și în timpul recuperării, Cătălin Crișan a trecut prin două luni extrem de dificile. A fost nevoit să facă față unui regim riguros de tratament, incluzând administrarea a numeroase pastile și injecții în burtă. Cu toate că această perioadă a fost plină de provocări și sacrificii, rezultatele au fost remarcabile.

„Două luni de zile, am luat 21 de pastile, am făcut și zece injecții în burtă, anticoagulante. Mi le-a făcut prietena mea, care nu mai făcuse niciodată. Mă mai doare uneori, foarte tare, laba piciorului stâng.”, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.