De ce a luat Augustin Viziru pauză din televiziune: „Nu pot să mai lucrez”. Actorul a vorbit despre dependența de jocurile de noroc

Autor: Diana Bostan

Ce spune Augustin Viziru despre pauza din televiziune

Sursa: Instagram- Viziru

Augustin Viziru, mai sincer ca niciodată. Actorul și-a deschis inima în fața fanilor și a vorbit despre pauza din televiziune, dar și despre problemele pe care le-a avut din cauza jocurilor de noroc.

Viața bate filmul în cazul actorului Augustin Viziru. După ce a câștigat inimile telespectatorilor cu rolurile sale palpitante, actorul s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a apucat de biliard. Augustin a vorbit despre întreaga perioadă de pauză din cariera sa, dar și despre jocurile de noroc.

Augustin Viziru a vorbit despre pauza din televiziune

Augustin Viziru, talentatul actor român, a încântat publicul prin numeroasele sale apariții în industria cinematografică și televiziune.

Acesta și-a captivat fanii în seriale precum "Lacrimi de iubire" (2005-2006), "Iubire ca în filme" (2006-2007)," Războiul sexelor" (2007-2008), sau "Regina" (2008-2009).

Citește și: Motivul divorțului dintre Diana Dumitrescu și soțul ei: ”S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu” Actrița a dat cărțile pe față

După aceste apariții remarcabile, actorul a decis că ar fi timpul unei pauze.

În toată această perioadă, Augustin Viziru a dat viață altor pasiune ale sale, printre care și biliardul. În cadrul unui podcast, actorul a dezvăluit faptul că s-ar întoarce în televiziune decât dacă ar fi ceva cu adevărat tentant și cu care să rezoneze.

Dacă nu a fost nimic tentant, nu a fost nimic care să rezoneze și cu mine. Nu pot să mai lucrez, lucrez de când am intrat în industria asta numai pentru alții.

Oricând m-aș întoarce la actorie, acolo mă regăsesc. Eu când joc, eu sunt cel mai fericit om din lume. Îmi place, mi-a plăcut dintotdeauna. Am avut patru generații de actori, am jucat cu cei mai mari, încercam să mă fac plăcut, să nu deranjez. Alea au fost reperele mele, îl aveam pe Dinică la cadru, cum venea, cum vorbea, îți explica, nu zicea nimeni nimic ”, a spus Augustin Viziru, în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune actorul despre dependența de jocurile de noroc

Augustin Viziru nu s-a ferit și a vorbit de mai multe ori despre trecutul său și despre perioada în care era dependent de jocurile de noroc. Acesta a dezvăluit faptul că în adolescență a devenit dependent de pariuri și jocuri de noroc. La vârsta de 14 ani, el obținea câștiguri substanțiale, cu minim 1.000 de dolari pe zi, din partidele de biliard.

Cu toate acestea, succesul său financiar s-a împletit adesea cu pierderi considerabile din activitățile de pariere. 

În cadrul aceluiași podcast, Augustin Viziru a relatat că prima dată a intrat într-un cazinou în 1994, având prieteni care erau dealeri acolo și care îi dezvăluiau informații despre jocuri. În acea perioadă, el a recunoscut faptul că a încercat toate jocurile de noroc posibile și existente la acea vreme.

Citește și: Ce făcea Damian Drăghici înainte să ajungă faimos. Artistul a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața lui: „Era vorba de supraviețuire”

Jocurile de noroc au devenit un mod de viață pentru el, o rutină care începea cu trezirea, îmbrăcarea și deplasarea către cazinou. Acesta mergea la foarte multe petreceri în cluburi, unde întâlnea persoane noi, și revenirea la cazinou. În ochii săi, pierderile financiare nu păreau semnificative, deoarece uneori câștiga și avea dexteritate în majoritatea jocurilor. El a menționat că problema stătea în anturajul din jurul său, problemă ce persistă și-n ziua de astăzi în rândul celor care practică aceste jocuri de noroc.

„Prima oară am intrat la cazinou în 1994 și aveam prieteni dealeri care lucrau acolo, erau camere, dar nu erau microfoane și ne spuneau. Făceam găinării. Ușor, ușor le-am descoperit pe toate, am intrat în toate. Am jucat mult, era un mod de viață. Aia era viață. Mă trezeam, mă îmbrăcam frumos, mă duceam la cazinou, mă jucam, plecam la discotecă, după cunoșteam pe cineva, mă întorceam înapoi la cazinou. Nici nu pierdeam foarte mulți bani în mintea mea. Mai și câștigam, eram și bun la majoritatea jocurilor, aveam dexteritate.Asta e problema, e vorba de anturaj, acolo e nenorocirea, dar am jucat mulți ani”, a mai spus Augustin Viziru pentru sursa menționată anterior.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.