Ce studii are Robert Negoiță? CV-ul primarului sectorului 3

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 ian 2024, 11:56

Ce studii are Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei

Sursa: Facebook Robert Negoita

Robert Negoiță este primarul Sectorului 3 al Capitalei din anul 2012, iar acestea sunt studiile pe care acesta le are.

Robert Negoiță este cunoscut pentru funcția pe care o ocupă, mai exact cea de primar al Sectorului 3 al Capitalei, dar și pentru relațiile pe care le-a avut cu femei cu două decenii mai mici decât el. Primarul Sectorului 3 al Capitalei a urmat cursurile a două instituții universitare, iar acestea sunt studiile pe care le are în prezent Robert Negoiță.

Ce studii are Robert Negoiță

Robert Negoiță s-a născut la data de 29 martie 1972 în localitatea Măneciu, judeţul Prahova, iar încă de la începutul anilor '90 acesta și-a început pasiunea pentru antreprenoriat, înființând mai multe companii ce au succes și în ziua de azi. În perioada anilor 1996-1998, Robert Negoiță este administratorul companiei Euroline, urmând ca în anul 1998 să înființeze compania Pro Confort.

Deși avea un succes în toate companiile pe care le-a înființat și administrat, Robert Negoiță și-a dorit să continue școala pentru a își continua dezvoltarea în domeniile sale de interes.

În anul 2004, Robert Negoiță începe să urmeze cursurile a două facultăți, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bioterra, pe care a finalizat-o în anul 2007 și Facultatea de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane, pe care a dus-o la bun sfârșit în anul 2008. Deși anul 2004 a fost unul încărcat pentru Robert Negoiță, în același an acesta a devenit preşedintele Confort Group.

Citește și: BREAKING NEWS! Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, are CORONAVIRUS! Primele declarații: "Am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2…"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La un an de la terminarea studiilor în cadrul celor două facultăți pe care le-a urmat, Robert Negoiță s-a înscris într-un program de doctorat în cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, însă fără să existe dovada absolvirii vreunui program de Master, potrivit newsmaker.ro.

Pentru numeroasele sale afaceri înființate sau administrate, alături de succesul acestora, Robert Negoiță a primit mai multe merite în domeniul administrării afacerilor, printre care se numărăr și distincţia Think Big în cadrul galei “Premiilor Business Magazin pentru Tineri manageri” pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană, premiul special

pentru “Cel mai îndrăzneţ proiect de afaceri” în cadrul Galei “Celebrităţile Anului – Trofeele Celebrităţii”, Premiul VIP Politic Premiul de Excelență Business Press, Premiul Casino, dar și Pariul Target.

Când a început cariera politică a lui Robert Negoiță?

Robert Negoiță este cunoscut în acest moment pentru că este primarul Sectorului 3 al Capitalei încă din anul 2012, însă înainte de a ocupa această funcție, Robert Negoiță a mai cochetat cu politica.

Viața lui politică începe tot în anul 2004, atunci când devine membru al PSD, urmând ca peste doar doi ani acesta să devină vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), potrivit cdep.ro.

În anul 2007 Robert Negoiță este ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), iar evoluția sa din punct de vedere politic nu se oprește aici. Robert Negoiță este ales în anul 2008 secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD, ajungând în anul 2010 să ocupe postul de vicepreședinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov.

Înainte cu un an ca acesta să fie ales ca și primar ar Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță a fost ales preşedinte interimar al Organizaţiei Sector 3 PSD.