''Toți băieții te iau la mișto!'' Ștefan, discuții aprinse cu Larisa și Bogdan! Ce urmează să se întâmple între concurenți? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 1 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 31 ian 2024, 19:39

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Bogdan și Ștefan vor discuta între patru ochi. Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, joi, 1 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Joi, 1 februarie,  telespectatorii Kanal D România vor avea parte de o nouă ediție palpitantă a emisiunii Casa iubirii. În ediția de joi vor apărea noi conflicte, iar concurenții nu vor rata ocazia s-și adreseze replici tăioase și reproșuri. Iată ce urmează să se întâmple între fetele și băieții din Casa iubirii!

Citește și: Patrick, lovitură teribilă pentru Virginia, în Casa iubirii! Concurentul a chemat-o pe Ștefania în camera roșie! Iată cum a reacționat Virginia și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Ștefan, discuții aprinse cu Larisa și Bogdan!

O nouă zi, mai multe scandaluri în Casa iubirii! Se pare că Ștefan este cu nervii la pământ. Concurentul va avea parte de două discuții aprinse în Casa iubirii, una cu Larisa și una cu Bogdan. Ce mai au de împărțit cei trei concurenți?

Noi discuții aprinse vor avea loc joi, în Casa iubirii! În ediția de mâine, Ștefan va reuși să o scoată din sărite pe Larisa.

Însă, aceasta nu a rămas indiferentă și a avut o reacție acidă la adresa lui, iar acest lucru l-a enervat și mai tare pe Ștefan.