Cum arată iubita lui Dylan, fiul Nadiei Comăneci! Cei doi au fost prezenți la o gală memorabilă în Oklahoma

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 feb 2024, 22:13

Cum arată iubita lui Dylan, fiul Nadiei Comăneci! Cei doi au fost prezenți la o gală memorabilă în Oklahoma

Sursa: Nadia Comăneci Facebook

În lumea gimnasticii, numele Nadia Comăneci și Bart Conner răsună ca simboluri ale excelenței și dedicării. Cei doi, considerați legende ale sportului, au organizat de 26 de ani Gala Hall of Fame în Oklahoma, un eveniment ce aduce în prim-plan strălucirea și istoria gimnasticii la nivel mondial.

La cea mai recentă ediție a galei, desfășurată săptămâna trecută, lumina reflectoarelor s-a îndreptat și asupra fiului celor doi mari campioni, Dylan. Cu o prezență distinsă, tânărul a venit însoțit de iubita sa, capturând atenția tuturor celor prezenți.

Fiul Nadiei Comăneci și iubita sa, prezenți la o gală memorabilă în Oklahoma

Nadia Comăneci, prima gimnastă din istorie care a obținut un scor perfect de 10 la Jocurile Olimpice din 1976, a mărturisit că momentul în care Dylan și iubita sa au pășit pe covorul roșu al galei a fost cu adevărat special.

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală. A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte ”, a declarat Nadia Comăneci pentru  ProSport.

Citește și: Nadia Comăneci a primit un diagnostic dur. Problemele de sănătate ale acesteia omoară „frecvent” oamenii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gala Hall of Fame a adunat o pleiadă de nume strălucitoare din lumea gimnasticii. Printre cei onorați s-au numărat Gaylord Mitch, Koji Gushiken și Oksana Omelianchik, contribuind astfel la consolidarea prestigiului evenimentului.

O mare gimnastă, premiată de asemenea în cadrul galei

Un moment deosebit de emoționant a fost adăugarea în Hall of Fame a unei alte mari campioane a gimnasticii românești, Cătălina Ponor. Triplă campioană olimpică la Atena, Ponor a devenit al 12-lea reprezentant al gimnasticii românești inclus în International Gymnastics Hall of Fame.

Un palmares impresionant, în care numele Nadiei Comăneci strălucește ca un etalon al performanței.

Citește și: Ce legătură există între Nadia Comăneci și Thalia. Mesajul emoționant al celebrei artiste pentru fost gimnastă: Omul care m-a inspirat de-a lungul timpului

Acest eveniment anual reprezintă nu doar o recunoaștere a celor mai distinse figuri ale gimnasticii, ci și o oportunitate de a celebra continuitatea și evoluția acestui sport captivant.

Familia Comăneci-Conner continuă să ofere o contribuție semnificativă în promovarea excelenței în gimnastică, transformând Gala Hall of Fame într-un loc unde istoria și viitorul se întâlnesc într-un mod memorabil.