„Nu mai ești cu Adrian?”. Ce se întâmplă cu relația dintre Larisa Bulgari și Adrian Iancu de la „Puterea Dragostei”? Blondina a dezvăluit totul: „Am decis”

Autor: Lavinia Medrea

Adevărul despre relația celor doi foști concurenți „Puterea Dragostei”

Sursa: Instagram Larisa Bulgari

Larisa Bulgari și Adrian Iancu au participat în competiția „Puterea Dragostei”, dar de ceva timp oamenii se întreabă dacă nu cumva relația lor scârțâie.

Larisa Bulgari și Adrian Iancu au fost concurenți în primul sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”, difuzată la Kanal D, și au reușit să ajungă repede la inimile oamenilor, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune.

Ce se întâmplă cu relația dintre Larisa Bulgari și Adrian Iancu 

Larisa Bulgari și Adrian Iancu formează un cuplu încă din 2019, iar marele pas a fost făcut de cei doi foști concurenți chiar la finalul anului 2022.

Cei doi amorezi formează o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Exclusiv! Adrian și Larisa Bulgari comentează relația Siminei Loica cu Bobicioiu: "E realmente urât să te dai la soția prietenului tău"

De ceva timp, atunci când face transmisiuni live pe TikTok, Larisa Bulgari se lovește de întrebări legate de Adrian Iancu. Oamenii vor să știe dacă mai formează un cuplu sau dacă sunt despărțiți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru a evita orice fel de speculație și pentru a lămuri pe toată lumea, Larisa Bulgari a decis să posteze un clip pe TikTok prin care să anunțe în ce stadiu se află relația ei cu Adrian Iancu.

Din fericire, nu este vorba de nicio despărțire, ci din contră, cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” au o relație de cinci ani și au împlinit un an de când s-au căsătorit, deci relația lor se îndreaptă doar spre meleaguri bune și fericite.

Citește și: Exclusiv! Larisa Bulgari, cerută de nevastă de Adrian Iancu: “Urmează să ne căsătorim”

„Pentru că această întrebare este pe buzele tuturor de fiecare dată când eu intru live, am decis să vă răspund printr-un video.

Noi mai suntem împreună, am făcut chiar cinci ani de la relație și un an de la căsătorie, așa că numai bine tuturor, ce să vă zic?! Veniți și cu alte întrebări mai interesante, poate”, a spus Larisa Bulgari, întrebată dacă mai este cu Adrian Iancu.

Reacțiile fanilor

După ce Larisa Bulgari a lămurit toată situația, comentariile au început să curgă. Urmăritorii acesteia i-au urat felicitări și sănătate, fiind foarte fericiți să afle că fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” și partenerul ei, Adrian Iancu, nu și-au spus „adio”.

„Wow, super, Dumnezeu să vă binecuvânteze, ați fost preferații mei, Dumnezeu ce unește nimic nu poate dezlega, nimeni nu a crezut în voi”, „Ce frumos, felicitări pentru căsătorie și multi ani fericiți!”, „Toți se așteptau să zici că nu”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primis Larisa Bulgari la videoclipul postat pe TikTok.

@larisabulgariofficial Replying to @🍭 🎀 𝐹𝓁❤𝓇𝑒𝓃𝓉𝒾𝓃𝒶🍭 ❤️ #larisabulgari ♬ original sound- Larisa Bulgari